Lägga till Sirius Radio till en Altima Bose Radio

Nissan Altima använder en premium Bose radiosystem. Bose erbjuder exceptionell kvalitet under många radioapparater på marknaden idag. Det är dock begränsad till den information den får. Med andra ord, om ditt område bara får några radiostationer, kanske du vill få en Sirius-satelliten radio så att du har hundratals radiostationer att välja mellan. För att du ska göra det, måste du veta hur du lägger till Sirius radio till en Altima Bose radio. Denna guide visar dig hur. Saker du behöver
Sirius radio kit
Visa fler instruktioner
1

Montera Sirius radiomottagare i din Nissan. Du bör hitta den någonstans där den inte skymmer din sikt över vägen. Du kan montera den på vindrutan nära backspegeln, eller på instrumentbrädan med medföljande sugkoppar.
2

Montera antennen. Antennen är magnetisk så du kan placera den på toppen av taket på din Altima, eller på bålen, eller någonstans att det finns en nivå, plan, metallyta på ditt fordon.
3 < p> Kör antennkabeln genom fordonet. Beroende på var du monterat antennen, kan du behöva köra trådarna under gummilisten på bakrutan och in i stammen. Kör tråden från stammen in i kupén genom att trycka på spaken för att vika ner din Altima baksätet.
4

Anslut antennkabeln till Sirius radiomottagare.
5

Anslut mottagarens nätadapter till eluttag i Altima. Du bör märka mottagaren tänds och visar att det finns en signal som kommer att radiomottagaren.
6

ringa det nummer som kommer upp på mottagaren vid denna tidpunkt för att aktivera din Sirius radio.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97724.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.