Chevy S10 Performance Produkter

Chevy S10, infördes 1982, har förblivit Chevy bas kompakt lastbil. Säljs med en fyrcylindrig och V-6 motor, kort säng och lång säng, standard hytt och utökade mössa, möter S10 behoven hos många olika människor, och Chevy fortsätter att tillverka S10 från 2011. Om du äger en S10 och du vill öka prestandan kan du göra det genom att skruva på flera olika uppgraderingar. Bakre Gears

Även om många av de fyrcylindriga S10s kommer med en 4,10 växel för att kompensera för lägre hästkrafter utgång, installera en högre utväxling hjälper dig att öka prestanda trucken vid transport tunga laster eller körning med släpvagn. Den S10 bak utväxling löper från en 2,72 utväxling till 4,10 utväxling. Trots att öka utväxlingen ökar prestanda, kräver din motor att arbeta hårdare. Detta minskar gas körsträcka. Däremot är en minskning i gas körsträcka ofta avvägning för ökad prestanda.
Headers och dubbelt avgassystem

Alla S10-motorer kommer med restriktiva avgasgrenrör som begränsar förmågan hos motorn för att ta bort gas avfall avgaser från motorn så nytt bränsle kan komma in i motorn. Installera avgassystem rubriker minskar begränsning av luftflödet i motorn. När avgaserna undkomma motorn, ökar flödet av ny luft i motorn. Om du har en V-6 motor, kan du även konvertera din enda rör avgassystem till ett dubbelt avgassystem. Detta ökar också flödet av gas från din motor.
Supercharger

Installera en kompressor på din S10 som tvingar kall luft in i motorn med hög hastighet av hastigheten kan vara den ultimata prestanda vinster. Detta ger dig enorma hästkrafter vinster. Uppgiften att installera en kompressor på en Chevy motorn anses vara en svår uppgift och det är inte en billig modifikation. Du kan räkna med att spendera flera tusen dollar, men det finns ingen annan modifiering du kan göra för att öka hästkrafter i motorn så mycket som du får med att installera en kompressor. Addera Computer Tune

När du gör en ändring i motorn som att installera headers, bakre kugghjul slut eller ens en super laddare, bör du ha din dator inställd. Datorn i din S10 är inställd på fabriksinställningarna för de installerade komponenterna. Ibland, när du förbättra prestanda, känner datorn inte vad jag ska göra för det. För att få optimal prestanda, ta din S10 till ett servicecenter som erbjuder dator tuning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85837.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.