Hur man stämmer en Opel Corsa C

Opel Corsa är en SuperMini (en liten halvkombi) som har varit i produktion sedan 1982, även om det aldrig har sålts i USA. Opel Corsa C introducerades på den europeiska marknaden under 2000 och ersattes av Corsa D-modellen år 2006. Motorerna i Corsa C varierade från en 1,2-liters fyrcylindrig till en 1,3-liters dieselmotor. Liksom många små hatchbacks säljs i Europa och runt om i världen, är Corsa en populär bas för trimning, vilket är processen för att förbättra dess prestanda. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Ordet jack
Diverse fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera eftermarknaden fälgar och däck. En av de vanligaste ändringarna av Corsa C är installaion av större, anpassade hjul och däck. Tack vare den lilla storleken på Corsa, 17-tums eller 16-tums hjul är tillräckligt stora för att ge bilen ett mycket bättre utseende än med lager, små hjul. Segare prestanda däck kommer också att förbättra hanteringen. För att installera dina eftermarknaden hjul och däck, lyfter bilen med en domkraft att lossa muttrarna på hjulen. Ta bort de gamla hjulen och installera de nya ett hörn i taget. När de nya hjulen är installerade, dra åt muttrarna med en rörtång.
2

Ändra suspension. När du har installerat anpassade hjul, uppgradera hanteringen av din Corsa med styvare, lägre fjädrar och stötdämpare prestanda. Detta kommer att ge en lägre markfrigång, vilket ingen trimmad Corsa är komplett utan, och kommer också att förbättra greppet. Du kan också installera justerbara coilovers, som kombinerar den chock och våren i en justerbar enhet, även om detta är det dyrare alternativet. Installera en ny fjädring kräver avlägsnandet av gamla uppskov samt en professionell inriktning. Om du inte har de verktyg och expertis, är detta bäst installeras av en professionell mekaniker. Ändra motorn för mer effekt
3

. Den Corsa C är en supermini, vilket betyder att motorerna som den är utrustad med är på små sida och kan dra nytta av tillägg av mer makt. På insugssidan av motorn, kommer en kall luftintaget ersätta den restriktiva rutan lager luft och leverera mer luft till motorn, vilket kan öka makten. Detta är också en del som är oftast lätt att installera, eftersom det helt enkelt kräver att beståndet luften lådan skruvas loss och den nya luftintaget installeras i dess ställe. En större diameter, fritt flöde avgaserna kommer också att lägga kraft och göra motorn låter bättre, även om detta bör installeras av en professionell.
4

Uppgradera bromsarna. Den Corsa C är en relativt liten, lätt bil så att bromsarna kan dra nytta av något som mindre som mer aggressiva bromsbelägg. Du kan också installera över borrade skivor, vilket kommer avleder värme bättre än beståndet rotorer.
5

Ändra utsidan. En helt inställd Corsa har vanligtvis någon typ av modifierad kaross samt. Här kan du installera något så enkelt som en eftermarknad frontspoiler för en mer aggressiv look. Det finns också hela kroppen kit som innehåller flera komponenter som ändrar den övergripande utseendet på bilen. Eventuella kroppen ändringar bör installeras av en färg och Body Shop för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96667.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.