Hur sänka en 1986 Honda Civic Hatchback

Sänkning en 1986 Honda Civic kombi kommer att betala sig estetiskt samt öka på-road prestanda. Den 1986 Honda Civic hatchback använder en spole-och-spjäll fjädringssystem. Spiralen är ansvarig för att minska effekten av stötar och hål på vägen, vilket gör enheten bekväm. Eftermarknad spolar kan göra din resa mer bekväm och mindre kroppen av fordonet närmare marken. En sänkt fordon kommer kram vägen och turas mer atletiskt än ett lager höjd fordon. Byt lager fjädrar med eftermarknaden sänkningsfjädrar för dessa förmåner. Saker du behöver
Däck järn
Pry verktyg, platt skruvmejsel
Open-faced skiftnyckel set
Momentnyckel
Fyra bil domkrafter
Nya eftermarknaden sänkningsfjädrar

Visa fler instruktioner
1

Lyft önskad axel (antingen fram eller bak) så att hjulen lossnar från marken ungefär två inches. Använd ett däck järn för att ta bort muttrarna på hjulen. Dra hjulen bort styrpinnarna, bort från bilen, och ta bort dem.
2

Säkert två uttag till axelhus nära hjulen. Placera jack symmetriskt och höja axeln ungefär en tum.
3

Leta upp på stötdämparen. Använd ett pry verktyg för att ta bort locket av stötdämparen inuti hjulhuset. Ta bort gummi locket på stötdämparen och använder en open-faced skiftnyckel för att ta bort de två muttrarna på undersidan av locket. Detta kommer att låsa axeln bostäder från fordonet.
4

Sänk jacken, en i taget och långsamt, tills du kan ta bort spiralfjädern från stötdämparen. Unseat våren från de övre och nedre höljen gummi. Dra fjädern uppåt och av monteringsbandet stötdämpare.
5

Placera en ny fjäder på gummi hölje. Höj domkraften stödjer axelhuset långsamt. Guide stötdämparen och fjädern på plats.
6

Använd en momentnyckel för att ersätta de två muttrarna på toppen av stötdämparen. Sätt 16 foot-pounds av vridmoment på den övre muttern och 14 foot-pounds av vridmoment på nedre muttern. Fäst locket stötdämpare och tillbaks locket. Upprepa stegen tre till sex på upplyft andra hjulet.
7

bort jacken stöder axeln bostäder. Skjut hjulen tillbaka på tapparna. Dra åt muttrarna med ett däck järn och sänka bilen.
8

Upprepa steg ett till sju på fordonets andra axel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85683.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.