Hur du flyttar ditt bilbatteri till Trunk

Flytta batteriet i en bil till bålen hjälper till att jämnare fördela vikten på en bil där hantering av ärenden. Även om det kanske inte verkar så mycket, subtrahera vikten från framsidan av bilen, och lägga till den i ryggen, skapar en svängradie som är dubbelt så stor som hos batteriet. Detta kan hjälpa en bil handtag på ett mer balanserat sätt. För att slutföra detta projekt, måste du grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Batteri omlokalisering Drill kit hotell med hålsåg
Handverktyg (skruvmejslar och små socket set eller skiftnycklar)
Visa fler instruktioner
1

Testa-montera batteriet i bagageutrymmet, och sedan montera fästet som följde med flytten kit. Detta kommer att kräva att du borra bultarna in i botten av stammen för att säkra fästet.
2

hål Drill kabel på vardera sidan av fästet och kör de positiva och negativa kablar längs botten av bil och bifoga det till startmotorn. Fäst kablarna ordentligt med klämmorna som följer med satsen. Beroende på märke och modell av bilen, kan du behöva sätta din bil på en lyft för att komma under den och utföra detta steg.
3

Kör en jordkabel från varje bult på motorn, till alla bult på chassit. Kör tråden i bålen från någon bult på kroppen i bilen, till nära-nog att fästa till den negativa batteripolen noden.
4

Placera batteriet i fästet, och låsa fast den i plats. Fäst de positiva och negativa kablarna till deras motsvarande noder på batteriet och sedan jordkabeln till den negativa noden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83693.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.