Handikapp Auto Ändring

Bara för att en person har ett handikapp eller funktionshinder betyder inte att de måste sluta köra. Modern bil teknik ger personer med funktionshinder en mängd sätt att uppgradera och modifiera sina fordon så att de kan fortfarande enkelt och säkert driva dem. Arten av de nödvändiga ändringarna beror till stor del på vilken typ av funktionshinder. Det finns fordon modifieringar som kan göras för att göra körningen möjligt för paraplegics, amputerade, de med överkroppen eller problem grepp, synskadade och mer. Instruktioner
1

Kontrollera lagar i ditt område om ändring av fordon för att tillgodose särskilda behov. Till exempel, de flesta områden kräver att ändringar i ditt fordon måste göras av ett godkänt företag. Det kan också finnas lagar som anger att vissa säkerhetsföreskrifter måste uppfyllas under en modifikation. Vissa typer av modifieringar såsom spinning rattar för styrning kan vara olagligt i vissa områden.
2

Ha en bedömning göras. En förare rehabilitering specialist kan titta på din situation och hjälpa dig att lära dig vilka typer av ändringar behöver göras för att göra det möjligt för dig att köra säkert. Föreningen för specialister Driver rehabilitering kan hjälpa dig att hitta en specialist inom ditt område som kan utföra din utvärdering.
3

Undersök finansiering alternativ för dig. Dessa kan hjälpa till att täcka kostnaden för de nödvändiga ändringarna. Det finns ett antal organ som kan ge stöd för att hjälpa till med kostnaderna för fordon modifiering. Detta kan inkludera din försäkringsgivare, ett funktionshinder ideell förening, välgörenhetsorganisationer eller program statliga, såsom Massachusetts Hjälpmedelsinstitutet Loan Program. Om du köper en ny bil, kan det finnas en chans för en rabatt för de ändringar genom biltillverkaren. Slutligen, veteraner har ofta tillgång till finansieringskällor för dessa typer av förändringar genom Institutionen för Veteran Affairs.
4

Välj det fordon som du vill ha ändrats. Den typ av fordon som passar dig bäst kommer att diskuteras i din utvärdering. Du kanske kan ställa en bil du redan äger, beroende på de förändringar som behöver göras, men i många fall köpa en ny eller begagnad bil av en viss typ kommer att rekommenderas.
5

Hitta ett företag för att utföra ändringarna. Du bör se till att du bara anförtro din bil till en ansedd leverantör med erfarenhet av att göra rörlighet modifieringar. Se till att de är en medlem av den nationella Rörlighetsutrustning Fondhandlareföreningen, eller en liknande grupp.
6

Lär dig att köra din bil med de ändringar som har gjorts. Detta kan omfatta arbete med företaget som gjort ändringarna, eller med din drivrutin rehab specialist.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95942.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.