Hur man installerar ett Shifter i en 2005-2008 Mustang

Den 2005-08 Mustangs skryta med en stor eftermarknad. Många Mustang ägare väljer att byta lager Mustang skift montering med en efter-marknad korta skift kit. En fördel med eftermarknaden kit är att de är utformade för att förbättra känslan av skiftet. Installation av dessa förändringar kan vara utmanande på 2005-08 års modell Mustangs, men på grund av att komma frågor. Ändå bör erfarna hem mekaniker kunna göra jobbet. Saker du behöver
skiftnycklar
uttag
sockeltillägg
djup och hylsor
Skruvmejsel
Short shift kit
Jack står
hydraulisk domkraft

Visa fler instruktioner
1

Park Mustang och aktivera handbromsen. Med hjälp av en hydraulisk domkraft, höja fordonets front av de utsedda jack punkter (finns i bruksanvisningen). Placera fordonet på pallbockar. Installation av Mustang korta skift kit kräver att du krypa under fronten för att få tillgång till shifter församling.
2

Ta beståndet shifter och beståndet shifter boot. Ta bort nedre gummistövel, som kommer att dra upp och ut. Ta bort mittkonsolen genom att ta bort de två skruvarna som är under armstödet panelen. Under bilen Addera 3

Crawl och lokalisera enheten stock shifter. Det kommer att bultas fast i kroppen och sitta ovanför den bakre drivaxeln. Den hålls i bak med två 10mm bultar i samband med ett stål fäste. En 13mm bult säkrar stången stud till shifter.
4

Ta bort 10mm bultarna som håller aggregatet lager växelreglaget till karossen, med hjälp av en lång hylsa och 10mm uttag. Använd ett spett för att ta bort clipset som håller aggregatet. Ta bort 10 mm hylsa som håller växelarmen till transmissionen, vilket frigör aktiemarknaden shifter från kabinen av bilen. Om du tar bort drivaxeln, kan den shifter borttagen underifrån. Fabriken bussningshylsa och skift ärmar spö från fabriken montering till eftermarknaden shifter kit
5

Transfer. Skjut eftermarknaden växelreglaget i läge från stugan. Det kommer att kräva anpassning från bilens undersida vara korrekt placerad.
6

Montera eftermarknaden shifter enheten på fordonets kaross med 10mm bultar som används för att hålla beståndet shifter. Sänk ned staven transmission skiftas in växelarmen botten av skift montering.
7

Vrid växelreglaget botten så att den kortare änden av aggregatet pekar på passagerarsidan av bilen. Fäst den med den tidigare borttagna 13mm bult.
8

Fäst den nya växelspaken till shifter, sedan sätts de nedre och övre och stövlar tillbaka i position. Installera växelspaksknopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85984.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.