Hur man programmerar en Keyless Entry sändare för 2001 Jeep Cherokee

Programmering keyless inresa fjärrkontrollen sändare till 2001 Jeep Cherokee inte kan göras hemma och kräver att du boka tid med en Jeep återförsäljare för att göra jobbet åt dig . Med keyless inresa installerad i din bil är mer än en lyx . Det är en värdefull säkerhetsfunktion som inkluderar ett överfallslarm som ljuder ett larm från Jeep medan blinkande strålkastarna och ger dig även möjlighet att skriva in din bil utan att behöva fumla med nycklarna medan i ett tillstånd av panik . Instruktioner
1

Ring din lokala Jeep återförsäljare och boka en tid för att få din keyless inresa sändare programmeras till 2001 Jeep Cherokee . Fråga hur lång tid processen tar så att du kan ordna din tid därefter .
2

Bring alla nyckellösa avlägsna sändare med dig till utnämningen så återförsäljaravtalet kan programmera dem alla under denna utnämning . Jeep återförsäljare använder en specialiserad dator för att länka varje keyless inresa fjärrkontrollen med din Jeep Cherokee .
3

Kontrollera alla nyckellösa fjärrkontroller innan de lämnar generalagenten att se till att de alla arbetar med fordonet . När man provar fjärrkontroller , se till att prova varje knapp på varje fjärrkontroll . Detta hindrar dig från att komma hem och hitta på att en av de funktioner på en av fjärrkontroller inte fungerar och behöver göra ett annat möte .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95631.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.