Jämför Fönster Tinting Film

Medan den varma strålar solen kan göra för en trevlig dag , kan för mycket av dessa strålar leda till hudskador . Fönster toning film kan spela en roll i att begränsa detta hot . Många typer och märken finns tillgängliga för att jämföra , t.ex. färgat och avsatt film , samt ett fönster toning film utrustad med vad som kallas " sputtring teknik . " Historia

Under materialets ursprung , bara ett enda skikt färgad film gjord av polyester fanns tillgängliga . Som av 2010 , har det skett stora förbättringar i fönster toning industrin . Flerskiktade nyanser finns , som hävdar att blockera nästan dubbelt strålar äldre färgade versionerna .
Fördelar

Fönster toning mycket har noterats för sin bil effekter för . Det kan vara viktigt steg i att ge ditt fordon som anpassat utseende du har letat efter . Fönster toning film kan också blockera potentiellt skadliga UV-strålar , och är ens vet att hålla glaset från splittras överallt under ett vrak .
Överväganden
< p > Något att tänka på om Färgtoning är din lokala lagar om det . Förordningarna kan variera kraftigt från ett område till nästa . I Georgien är det en förseelse att ha fönster toning film på vindrutan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95736.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.