Stegen för målning Stötfångare

Bumpers är ofta de mest skrapade och repade områden på ett fordon, stötfångare vägen och är vanligtvis de första områdena att bli repad eller dinged. Det är dock möjligt att måla en stötfångare utan att behöva punga ut hundratals dollar på en body shop. Plast och metall stötfångare är övermålningsbar med material som finns på bildelar butiker. Saker du behöver
Dual-action sander
220-grit sandpapper Wax Mössor och fett remover
Microfiber handduk
maskeringstejp och papper
adhesionspromotor
Primer
Måla
Visa fler instruktioner
1

Slipa ytan av stötfångaren med en dual-action sander och 220-slippapper. Detta sandpapper förbereder slät yta för att tillåta färg att hålla sig till det.
2

Torka av stötfångaren med vax och fett remover och en microfiber handduk för att avlägsna fingeravtryck eller föroreningar vax från gamla städare. Låt ytan torka i 5 minuter.
3

Place maskering papper och tejp på fordonet omger stötfångaren för att skydda området från färg sprutdimma.
4

Spraya ett lager vidhäftningspromotor på stötfångaren. Spraya pälsen från vänster till höger, och täcka hela ytan av stötfångaren som du kommer att måla. Låt promotorn torka i 30 minuter.
5

Täck stötfångaren i två tunna lager av primer. Låt det första skiktet torka i 10 minuter före sprutning den andra beläggningen. Låt andra pälsen torr i 30 minuter.
6

Måla stötfångaren med totalt fyra eller fem tunna färgskikt. Använd samma spruttekniker som tidigare. Vänta 10 minuter mellan varje lager. Låt den sista pälsen torr för en hel dag före hantering området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87498.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.