Hemlagad Singel Turbo inställningar

pussla ihop en hemmagjord turbo inställning kan du spara stora summor pengar jämfört med att köpa en komplett eftermarknaden turbo kit. Full eftermarknaden turbo kit kommer pre-tuned att effektivt maximera motorns hästkrafter, samtidigt förenkla installationen. Men om du är villig att undersöka de delar som behövs för din egen speciella motorn och mål hästkrafter, kan du ställa in en hemmagjord turbo kit som fungerar lika bra som de dyrare kit. Bygga ditt eget turbo kit ger dig också möjlighet att köpa begagnade turbo komponenter, vilket kan spara dig ännu mer. Saker du behöver
Turbo
Luftintagsfilter
Grenrör Främre rör
Intercooler
Intercooler piping
Blowoff ventil
olja /kylmedel linjer
Engine ledningssystem
Visa fler instruktioner
1

Hitta en turbo för att använda med din hemgjorda inställningar. Detta är den viktigaste delen av turbo-systemet, eftersom storleken på turbon du väljer är det som avgör den ultimata hästkrafter potentialen i din setup. Dessutom kan olika turboaggregat kräver olika stödjande modifieringar. Till exempel, vissa turbos är oljekylda, vilket kräver att knacka på lager olja trycksättning systemet. Detta är i allmänhet mer komplicerat än att sätta upp en luftkyld eller vattenkyld turbo. Välj en turboladdare som uppfyller dina hästkrafter mål, och samtidigt tillåta det enklaste installationsproceduren.
2

Hitta en turbo grenrör som passar din motor och turbo. Dessa kan antingen köpas eftermarknaden, eller skräddarsydd av en fabricering butik. Eftersom turbon monteras på en fläns på grenröret, välj ett grenrör som passar din turbo om du köper eftermarknaden. Hitta en eftermarknad stuprör, eller har din verkstaden göra en anpassad stuprör för din konfiguration. Detta är avgaserna delen som förbinder avgasgrenröret till resten av avgassystemet. Addera 3

Pussla ihop en intercooler kit. Detta är kylaren och rörsystemet som kyler den turboladdade luften innan den kommer in i motorn. Många tillverkare gör egna intercooler kit för nästan varje märke och modell. Alternativt kan universella intercooler enheter köpas och monteras på alla fordon. Detta kommer att kräva specialtillverkade intercooler rör, men är ändå ofta billigare än att köpa en komplett eftermarknads kit.
4

Samla resten av de stödjande turbo delarna. Du behöver olika gummi-och /eller stålomspunna linjer för turboladdare smörjsystem. Dessa kan vara egenbyggda från universella fordonsindustrin linjer, som finns från de flesta bildelar återförsäljare. En konformad luftfilter behövs för montering till turboaggregatet inlopp för att filtrera inloppsluften. En avblåsning ventil behövs också. Dessa är fjäder-aktiverade ventiler att mindre överskott tryckluft ut ur laddluftkylaren systemet. De flesta utblåsning ventiler är universella och ska monteras direkt på en fläns med på din intercooler rör.
5

Ha ett system för motorstyrning professionellt installerade och inställda. Dessa modifiera eller byta beståndet motorstyrenheten (ECU), vilket möjliggör custom tuning av motorn parametrarna. Eftersom turbo system avsevärt öka luftflödet in i motorn, är en omfattande modifiering av kurvorna stock bränsle behövs för att göra hästkrafter från din turbo installationen samtidigt som motorn tillförlitliga. En professionell dyno tuner kan anpassade trimma din motor så att det löper smidigt och gör maximal effekt av din hemgjorda turbo kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86823.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.