Hur man installerar Coil Over Springs

Coil over fjädrar används i många tillämpningar. Du hittar coil over fjädrar någonstans från dragracing till kit bilar. När du har en uppsättning av fjädrar över installerade fjädrar, kan det gynna hur bilen hanterar, och mängden dragkraft däcken får. Du kan ta bilen till din lokala mekaniker att ha dessa fjädrar installerat, eller så kan du lika gärna göra det själv om du vill spara pengar. Saker du behöver
Jack
Jack står
1/2-tums enhet mutterdragare
Hylsnyckelsats
vass tång
Pickle gaffel
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort stötar och fjädrar. Jack fordonet upp, och ta bort de bakre stötdämpare med en 1/2-tums enhet mutterdragare och matchande uttag. Sänk bilen på pallbockar för att hålla den bakre i luften. Du kommer nu att kunna dra ut lager bakfjädrarna av fordonet genom att dra i dem med händerna.
2

Ta bort de främre stötdämpare och fjädrar. Jack fordonet upp i fronten, och sedan sänka den på pallbockar för att hålla fronten i luften. Hela bilen ska vara i luften och på pallbockar vid denna tid. Ta bort alla hjul och däck. Med din mutterdragare och lug nut socket, ta bort Lugnuts, och placera hjulen och däck ur vägen.
3

Ta bort främre stötdämpare med din mutterdragare och motsvarande uttag. Placera domkraften under en av de främre nedre länkarmarna för att ta bort trycket från den övre kulleden. När trycket tas bort, ta ut sprinten med ett par nål-tång.
4

bort den övre kulleden med mutterdragare och matchande uttag. Låt domkraften ner långsamt, och använd en ättikslag gaffel och hammare för att bryta kulleden bort från spindeln. Du kommer nu att kunna förstå den främre fjädern med händerna och lyft ur den. Upprepa denna process för den återstående sidan.
5

Montera främre spolen över fjädrarna. Du kommer att bulta fast nya fronten coil over fjädrar till stötmontering. Du kommer att behöva skjuta spolen över fjädern på plats och sedan lägga den övre kulleden tillbaka tillsammans. Efter runka nedre länkarm tillbaka i position, byt den övre kulleden mutter med mutterdragare och matchande uttag. När detta är stram, kommer du byta ut sprinten med tång. Nu kan du skruva den nya spolen över spring på plats med mutterdragare och matchande uttag. Upprepa denna process för den återstående sidan.
6

Montera bakre coil over fjädrar. Fäst toppen av spolen overs till bilen med din mutterdragare och matchande uttag. Placera domkraften under mitten av den bakre änden bostäder. Börja långsamt stöttning den bakre änden höljet tills den möter botten av den nya spolen över fjädrar. När den bakre änden huset är på plats, skruva den nya spolen över fjädrarna på plats med hjälp av din mutterdragare och matchande uttag. Du kan nu låta uttaget ned.
7

Låt bilen ner till marken. Från och med fordonets front, jack det upp tillräckligt långt för att dra ut dina pallbockar. När de är ute, låt fordonets front till marken. Flytta till den bakre delen av fordonet, och Jack upp tillräckligt långt för att dra ut pallbockar. Låt den bakre delen av fordonet ner till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83077.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.