Hur jag koppla upp lamporna på mina fotsteg till min '99 Chevy Suburban?

Running lampor är en huvudsaklig källa till belysning steg eller fotsteg på bilar och lastbilar. De kan också läggas till hytterna på pickup lastbilar och stadsjeepar. När du slår på parkeringsljus på din 1999 Chevrolet Suburban, ljusen hytt och kör ombord tänds. Dessa lampor används på alla märken och modeller som har den valfria rinnande ljus paket. De finns på hårdvara och bildelar butiker och säljs separat eller i kit i olika stilar och storlekar. Saker du behöver
1 rulle röd elektrisk tråd
Electric band, svart
varselljus
Avbitare eller strippor
Rakblad
testlampan
Visa mer Instruktioner
1

Placera Suburban på plan mark och dra åt parkeringsbromsen. Höj huven på bilen och stödja den med huven prop, om sådan finns.
2

Slå på parkeringsljus genom att vrida strålkastarna omkopplaren tills de kommer på. Lokalisera tur trådarna positionsljus bakom ljuset under fordonet.
3

Haka testet tråd ljus marken till fordonets chassi. Testa varje tråd från ljuset för att hitta den varma tråden och jordledningen. När du har hittat den varma tråden, släcka lamporna på fordonet.
4

Skumma av ena sidan av kabeln locket på den varma tråden med hjälp av rakblad. Separera tråden från viran locket för att skapa en slinga i tråden. På så vis kan en bit tråd att fästa den viktigaste tråd för fotsteget lampor
5

Strip i slutet av den varma tråd med tråd strippor. Fäst kabeln till den heta tråd på rinnande ljus. Efter att fästa tejpledningen användning att linda alla blottade ledningar. Kör en tråd till fotsteget på den sidan. Upprepa detta steg för både vänster och höger sida
6

Kör en tråd till det allra sista ljuset på fotsteget. Bifoga en varm tråd till ljuset på fotsteget och tejpa ihop ändarna.
7

Använd rakblad att skumma tillbaka små fläckar på den varma tråden vid varje ljus på fotsteget. Fäst en tråd från rinnande ljus till tråden du körde. Bandöppningen trådar av efter varje tråd är fäst. Upprepa detta steg för båda fotsteg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86563.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.