Hur man tar bort en Färgtoning & Kostnad

Alltför mörk toning på fönstren i bilen är olagligt i många stater. Detta kan resultera i en fin och en fix-it biljett. Om detta händer, måste tona tas bort från bilen för att lösa biljett. Professionell tonar flyttjänster tenderar att vara mycket dyrt, men för kostnaden för ca $ 25 (i november 2010) och lite tålamod, kan du ta bort toning från dina fönster själv. Saker du behöver
Electric Kläder Steamer
Extension Jug Chord
Vatten
Glasrengöringsmedel Självhäftande Remover Review Rags
Visa fler instruktioner

1

Öppna alla bilrutor med undantag för en av de färgade sådana. Anslut förlängning ackord till utloppet närmast bilen. Dra den andra änden ut till bilen, vilket gör att du har gott om längd för att arbeta med insidan.
2

Fyll ångbåten med vatten från kannan enligt tillverkarens specifikation. Koppla in den i. Det kan ta några minuter för att få ånga kommer igenom så det tar tid att värma upp.
3

Hitta ett hörn av fönstret där färgton filmen exponeras. Detta är en bra utgångspunkt. Steam detta område för omkring en minut och sedan plocka på kanten med fingret tills den börjar peal tillbaka. Dra mycket långsamt samtidigt administrera ånga till den exponerade kanten av filmen.
4

Dra på filmen samtidigt administrera steam.The tricket är att dra tillräckligt snabbt för att få jobbet gjort, men långsam nog för att ta bort limmet. Om du drar för hårt, kanske du rippa filmen eller du kommer att dra filmen och låt limmet på fönster som är svåra att ta bort på egen hand. Gör detta tills all avlägsnas filmen från ett fönster.
5

Använd självhäftande remover för att ta bort eventuella extra lim. Det kommer definitivt att vara lite lim kvar. Avsluta jobbet genom att tvätta fönster med fönsterputs och en ren, torr trasa.
6

Upprepa steg tills alla oönskade fönster färgton har tagits bort.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95860.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.