Hur du ändrar markfrigången av en framhjulsdriven Van

Byta markfrigången på din framhjulsdriven skåpbil är som att ändra markfrigången på någon annan bil: du måste installera en uppsättning sänkningsfjädrar. Detta kommer att kräva delvis förställning din framvagn. De sänkningsfjädrar har krockkuddar inne i dem för att höja eller sänka van. Detta kommer att ta en avsevärd tid, så ha ett andra fordon du kan använda för att springa ärenden. Saker du behöver
Bil jack
Hammer
Wrench in
Skruvmejselsats
Nedre fjäder kit
Assistant Review Borrmaskin
Kontrollpanel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp van upp på bilens uttag. Du måste placera bilen jack i varje hörn av van, lyft bara på livspoäng. De lyftpunkter varierar beroende på märke och modell på din framhjulsdriven skåpbil. Du måste höja van minst två meter upp för att få tillgång till de fjädringskomponenter. Ta bort alla hjulen genom att vrida bort muttrarna och dra hjulen på sina axlar, skulle en assistent påskynda kraftigt upp processen.
2

Avlägsna upphängningsfjädrar från framhjulen. Varje vår kommer att ha skruvar som förankrar den på plats till den struktur och armarna fjädring, kommer det exakta antalet och storleken beror på märke och modell av framhjulsdrift van. När fjädrar är avstängda, strippa fjädern från fjäderbenet. Skjut på krockkuddar på varje främre fjäderbenet för hand. Placera airbaged upphängningsstag på plats i de främre hjulhusen. Addera 3

Avlägsna upphängningsfjädrar från bakhjulen, de flesta skåpbilar använder bladfjädrar i bak så utrymmet kommer vara trånga. Ta bort fästbultarna, återigen storlek och placering beror på märke och modell av van. Sätt i den nya krockkudden stagen på plats där de gamla upphängningsfjädrarna var. Sätt tillbaka fästbultarna och skiftnyckel ned jäms med stöd.
4

Montera luft tank och kompressor ur satsen i motorrummet. Den exakta platsen beror på märke och modell av van och du kommer att behöva bestämma vad den bästa passformen blir. Bolt på plats när de är färdiga. Haka kompressorn till ledningsnätet genom att sätta i nätkabeln i ledningarna. Borra ett hål genom eld vägg nära där din kontrollpanel är monterad. trä manövertrådarna genom hålet och sedan koppla till kontrollpanelen. Den exakta uppkopplingen beror på kontrollpanelen du valt att använda. Kör flygbolag från grenröret på tanken att krockkuddarna på upphängningsstag, skiftnyckel ned låsmuttrarna.
5

Förvandla din bil på och vänta på att kompressorn att fylla fjädring väskor. Använd kontrollpanelen för att sänka eller höja höjden på din fjädring på din framhjulsdriven skåpbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96249.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.