Hur får man mer D15b7 Hästkrafter

Den D15B7 motorn producerades och designades av Honda 1992-1995. Den användes i Honda Civic DX och Honda Civic LX under denna tidsperiod. Det D15B7 har en dedikerad eftermarknad samfundet att denna dag, och ofta används i maskinrum swappar för andra Honda fordon. Utan ändringar i D15B7 producerar 102 hästkrafter, och 95 pund fötter vridmoment. Dessa siffror kan höjas genom att byta flera av de komponenter fabrik motor med prestanda eftermarknadsprodukter. Instruktioner
en

Öka flödet av luft in i motorn. Byte av systemet luftintaget på D15B7 med en prestanda eftermarknaden intag systemet är ett av de enklaste sättet att åstadkomma detta. Byte av luftintaget kan normalt utföras på mindre än en timme, och prestanda eftermarknaden luftsug kan fås för så lite som $ 150. Denna installation resulterar vanligtvis i en ökning på ungefär 15 hästkrafter. Ett annat sätt att få in mer luft i motorn är att installera en forcerad kit luft induktion. Detta är en mycket mer delaktiga installation som kräver omfattande ändringar av motorn och bör endast utföras av experter, men det kan mer än dubbla hästkrafter på din Civic.
2

öka flödet av luft ut av motorn. Två komponenter påverkar mängden luft som lämnar motorn, avgasröret och rubriker. Byta ett av båda dessa komponenter med prestanda eftermarknaden delar gör att din Civic att utvisa varm luft snabbare, vilket ökar hästkrafter. Byte av avgassystemet krävs prlonged tillgång till undersidan av fordonet, som oftast är lätt åstadkommas med en hydraulisk fordonsindustrin hiss, men kan också åstadkommas med en domkraft, jack står och kilar däck. Byta rubrikerna handlar lyfta D15B7 något ur motorrummet, vilket kräver användning av en motor hissa eller liknande anordning.
3

Öka mängden bränsle som strömmar in i motorn. Den D15B7 använder ett elektroniskt system för bränsleinsprutning för att styra flödet av bränsle i motorns cylindrar, och hur denna bränsleinsprutning styrs av en dator ombord. Utförandet av den här datorn kan modifieras genom att installera ett chip prestanda dator som programmerar datorn ombord för maximal effekt. Denna installation är relativt enkel och kräver inte att göra några ändringar i motorn. En annan metod för att öka hästkrafter via bränslesystemet är att installera ett lustgas-system oxid injektion. Lustgas är ett kemiskt medel som förbättrar förbränningen, och en injektion kit tillåter föraren att lägga lustgas bränsleledningen med en knapptryckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96162.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.