Hur man gör en hemmagjord Auto kallt luftintaget

En av de bästa sätten att öka din motorns hästkrafter är att installera en kall luftintaget. Kallt luftintag är speciella rör som samlar all den kalla luften utanför bilen och ta med den ner i motorn. Detta håller din motor körs på den varma luften som produceras under huven på bilen. Det finns många företag på marknaden idag som gör kalla byggsatser luftintag, men de kan vara väldigt dyrt. Den goda nyheten är att du kan bygga ett intag hemma och installera den i bilen för ett mycket överkomligt pris. Saker du behöver
Bågfil
Limpistol
Limstavar
Skruvar
6 fot lång 4-tums diameter bit av luftkonditionering slang
Borrmaskin
Duct tape
Chalk
Cirkelsåg borr
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil. Använd ett måttband för att hitta diameter snorklar öppningen på luftrenarhuset.
2

Ta din bit av luftkonditionering slang och köra den från öppningen av snorkel till hjulet väl av din bil. Använd en bit krita för att markera lämplig längd på slangen. Du kommer att skära av slangen ned för att matcha det behövs längden att ansluta snorkel till hjulet väl så ge dig själv lite extra slang för att kontrollera att den passar.
3

Ta en bågfil och kapa slangen luftkonditioneringen ner till kalkfläckar du gjort. Gör ytterligare några 2-tums skårorna längs änden av slangen.
4

Placera ena änden av slangen runt snorklar öppningen. Säkra slangen på plats runt snorklar med flera stycken av silvertejp.
5

Kör slangen till den plats du har valt på hjulhuset. Gör en grov cirkulär krita konturen av en cirkel på metallen i hjulhuset. Använd en borr för att skära ut hålet.
6

Använd en limpistol för att fästa slangen över hålet du borrade i metallytan. Använd en borr för att ytterligare fästa slangen på plats med skruvar genom slangen in i metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85201.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.