Hur man installerar en Kenwood G707 i en Chevy Impala

The Kenwood TM-G707 är en dual-band mobil amatörradio transceiver, vilket gör det möjligt för användare att skicka och ta emot en ljudsignal om specifika radiokanaler. Dessa kan vara oerhört användbart för användare som behöver vara i ständig kontakt med varandra, men inte vill betala mobiltelefoni, eller är utom räckhåll för mobiltelefon band. Installation i en Chevrolet Impala kan göras med medföljande fästen och en direkt anslutning till bilens batteri. Saker du behöver
Drill
stjärnskruvmejsel
Torx skruvmejsel
Gummigenomföring
Värmebeständig tejp
Visa fler instruktioner
1

Montera stationen monteras under instrumentpanelen på passagerarsidan. Tillämpa de brickor och använda självgängande skruvar för att fästa hållaren på instrumentbrädan.
2

Placera transceivern i fästet. Skjut den på plats och montera den där med de medföljande torx-skruvar.
3

Dra DC kabeln bakom instrumentbrädan trim av Impala. Borra ett hål i brandväggen mellan kupén och motorrummet. Sätt en gummigenomföring i hålet och dra ledningar i motorrummet.
4

Dra ledningarna till fordonets batteri. Koppla bort den negativa polen på batteriet. Anslut den röda kabeln till den positiva polen på bilbatteriet och den svarta kabeln till den negativa. Bind ner kabeln med värmetålig tejp för att skydda den från motorns värme. Anslut den negativa terminalen.
5

Anslut DC kabeln till ledningar av transceivern. Klicka anslutningen tillsammans tills låsfliken går på plats. Anslut antennkabeln i en förinstallerad 50 ohm fräckhet antennen till porten på vänster sida av den bakre delen av G707.
6

Slå på enheten.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86475.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.