Hur man installerar Mustang Arms Roller Rocker

Mustang börser vipparmar är ett enda stycke av stansad metall. Spetsen av dessa vipparmar glider mot toppen av de ventiler, som berövar motorn av kraft och skapar värme på grund av friktion. Roller rockers i stället anges en rullande spets, som gör det mycket enklare för armen för att trycka ner på spetsen av ventilen. Eftersom motorn inte behöver använda så mycket makt att flytta ventilerna, når mer av motorns hästkrafter på bakhjulen. Roller rockers kan vara dyrt, men de är lätta att installera och effektökningen är märkbar. Saker du behöver
Wrench
Ventilkåpa packningar
Packning sealer
Visa fler instruktioner
1

bort ventilen täcker för att komma åt ventilsystem. Ventilen omfattar fästa till toppen av varje cylinderhuvud med ett antal bultar. Avlägsna bultarna med en skiftnyckel och sedan dra varje omslag av dess topplocket.
2

Ta armarna stock rocker. Det finns totalt 16 vipparmar, åtta vipparmar är på toppen av varje cylinderhuvud. Varje vipparm hålls på plats med en enda låsmutter, som är i centrum av vipparmen. Ta bort de 16 muttrarna och lyft sedan varje vipparm bort av topplocket. Addera 3

Skjut spåret i mitten av varje rulle vipparm på vipparmen s stud ovanpå topplocket. Kontrollera att metallvalsen vid spetsen av vipparmen sitter på toppen av ventilen, inte på toppen av tryckstången.
4

Dra åt varje vipparm singel låsmutter på vipparm s stud. Vrid tryckstången mellan två fingrar och samtidigt skärpa vipparmarna låsmuttern med en skiftnyckel bara tills tryckstången kan inte längre lätt vridas för hand. Vrid vipparmen s kvarhållande mutter 1/4 varv med skiftnyckel för att slutföra anpassningen till den ventilen. Upprepa processen för de återstående 15 armar rullvipparm.
5

Applicera en enda sträng av packningen sealer längs kanten av ventilkåpan, sedan placera packningen på packningen sealer och trycka packningen på plats . Applicera en sträng packning sealer på den motsatta sidan av ventilkåpan packning, sänk sedan ventilkåpan på topplocket. Använd en momentnyckel för att dra varje ventilkåpan s fästbultarna till 10 ft.-lb. vridmoment för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83434.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.