Hur Wire en 2001 husvagn Trailer Lights

Du kan utöka funktionerna hos din 2001 Dodge Caravan genom att lägga till en dragkrok till van så att du kan dra små släp eller fritidsfordon. Som med alla fordon, att vid bogsering, du är juridiskt ansvariga har arbetat bromsljus på släpet. Du kan koppla 2001 husvagn släpvagn lampor med en släpvagnskablage adapter. Denna process kräver några verktyg och bör inte ta längre än en timme att slutföra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Trailer Kopplingsadapter
Brukskniv
Electric drill
Kort skruv
Duct tape eller slipsar zip
Visa fler instruktioner

1

Park Dodge Caravan, slå av tändningen och strålkastarna. Öppna hissen gate.
2

Lokalisera de två svarta push-pin fästen som håller fast förarsidan montering bromsljus. Bänd fästena ut med en platt skruvmejsel, frigöra enheten bromsljuset. Dra montering bromsljuset direkt från att ta bort det.
3

Tryck på den röda fliken på den elektriska kontakten på insidan av bromsljuset montering nedåt för att låsa upp den elektriska kontakten. Tryck in fliken på basen av det elektriska kontaktdonet och dra ut kabeln från bromsljuset montering. Ställ aggregatet bromsljuset åt sidan.
4

Peel bort gummigenomföringen på Caravan placerad bakom bromsen lätt montering. Skär en liten öppning i mitten av gummigenomföringen med en mattkniv så att du kan mata ledningarna från ledningsnätet genom det.
5

Dra trådarna från släpvagnskablage adaptern genom hålet i genomföringen och sätt av konverteraren i öppningen. Adaptern har tre kontakter, två Caravan kontakter ljus på ena änden och en fyrpolig trailer kontakt i andra änden, med en vit jordledning och en converter box i centrum.
6

Byt genomföringen så att alla kablar sticka ut genom genomföringen och converter box är inne i urtaget bakom genomföringen. Anslut en av vagnens kablagen till vagnens bromsljuset elektrisk kontakt.
7

Borra ett hål bredvid gummigenomföringen. Sätt i ett kort skruv genom metallringen på vita jordledning och skruva in den nyligen borrade hålet i husvagn. Dra åt skruven.
8

Ta bort den bakre stötfångaren skruven nedanför gummigenomföringen längs den övre kanten av den bakre stötfångaren. Bänd stötfångaren ifrån Caravan något och mata kontakten släpvagnskablage genom den bakre stötfångaren tills den sticker ut under stötfångaren.
9

Anslut fria sele Caravan kablar till kontakten på bromsen lätt montering. Skjut den röda fliken för att låsa kontakten på plats sedan byter du bromsljuset. Tryck ned den svarta push-pins i att säkra lätt montering. Byt ut stötfångarens skruv.
10

Route släpet tråden under fordonet längs insidan av den bakre stötfångaren och längs dragkrok på Caravan. Fäst den till stötfångaren och dragkrok med tejp eller band dragkedja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85077.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.