Hur man installerar ett Tekonsha Voyager Brake Control

Den Tekonsha Voyager proportionell broms controller är en cab-monterad anordning som används i lastbilar och släp applikationer. Voyager-serien har förmågan att styra maximalt fyra elektroniskt broms axlar, presenterat på kompatibla vagnar. Proportionell broms controllers kommer att aktivera och kontrollera släpets elektroniska bromssystem genom avkänning av mängden bromskraft av dragfordonet. Installera en Tekonsha Voyager proportionell broms controller är en lätt uppgift med hjälp av rätt verktyg och applikationsspecifika anslutning sele för just ditt fordon. Saker du behöver
Brake controller kabelnät
Pencil drill
Hand
litet borr
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Anslut fordonsspecifika kabelnät används för bromsen styrenheten till bilens fabrik kontakten som sitter under instrumentbrädan. Undersök bruksanvisningen medföljer ledningsnätet för att lokalisera den specifika fabriken plug broms controller installerad på ditt fordon (se Resurser).
2

Hitta en lämplig anläggning område för fästet. När du väljer ett lämpligt fäste för broms controller, välj en nivå, horisontellt plan yta, med tillräckligt nå till kabelnätet.
3

Håll fästet mot monteringsytan och använd en penna för att markera skruvhålen på installationsområdet. Se de vinklade spåren på båda sidorna om konsolen ansiktet mot den bakre delen av fordonet, innan markera skruvhål med en penna.
4

Borra penciled hål varumärkena för konsolen, med en hand borr och lämplig storlek borr. Använd en borr något mindre än fästets skruvar medföljer släpfordonsbroms controller, för att undvika strippa. Undvik att borra överdrivet i monterings området, vilket orsakar skador på någon komponent eller fordonets ledningar finns undertill.
5

Fäst fästet på fordonet, med hjälp av de medföljande skruvarna och en Phillips skruvmejsel. Skjut enheten broms controller i fästet och säkra sidorna av enheten, med hjälp av de medföljande skruvarna. Säkra någon slack förekommer i kabelnätet till undersidan av bilens instrumentbräda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86263.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.