Hur man tar bort den Ford Chrome Emblem

Ford line - up av fordon har producerats i över 100 år nu , och en sak har förblivit konstanta : Den blå ovala emblem . Även om det är ett tema bland deras produkter , är inte alla en fan av logotypen , och kanske föredrar att ha det bort av sin bil eller lastbil än på den . Borttagning av emblemet kan göras på cirka 15 minuter med lite tålamod . I det här fallet är projektet fordonet en 1997 Ford F - 150 , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
Vaxad tandtråd
WD - 40
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

dra cirka 2 meter vaxad tandtråd off av spolen och linda ändarna runt pekfingret och långfingret på varje hand så att du kan dra tandtråd spänd.
2

Arbeta tandtråd bakom emblemet fram och tillbaka i en sågning rörelse . Arbeta dig runt emblemet tills alla limmet är avstängd . Du kan behöva byta ut tråden om det bryter längs vägen .
3

Använd tandtråd som hävstång från bakom emblemet att dra emblemet bort av lastbilen . Försök inte böja emblemet i processen .
4

Spraya WD - 40 på ytan och låt det sitta i ca fem minuter . Torka rent med en pappershandduk för att avlägsna eventuell kvarvarande klister .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83587.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.