Hur man gör en Chrysler 4,7 Snabb

Chrysler 4.7 är en motor som är installerad i de flesta av företagets fordon. Om ett fordon har en 4,7 beteckning då innebär det att det finns en 4,7 liters motor under huven. Det finns många sätt att förbättra bilens prestanda som sträcker sig från en enkel tune-up till en komplett teknisk översyn. Öka Chrylser 4.7 's hastighet är en enkel process och kan göras i några få steg. Instruktioner
1

Installera ett bodykit och spoiler. Dessa tillägg kommer att ge din bil en mer aerodynamisk siluett och kommer att minska den totala luftmotståndet. Som ett resultat av motorn kommer att få arbeta mot mindre motstånd och kan använda sin energi för att uppnå högre hastigheter.
2

Installera en hög chip prestanda dator. Du kan köpa detta på någon eftermarknad bilverkstad och det kommer att programmera din motor dator. Som ett resultat kommer det att bli en förändring i förbränningshastigheten och fordonets motor kommer att kunna producera mer energi.
3

Installera en eftermarknad elektrisk fläkt. De flesta fabriken fordon är utrustade med en mekanisk fläkt som är konstruerad för att kyla motorn. Men denna typ av fläkt stjäl faktiskt hästkrafter energi för att vara funktionella. Genom att ersätta denna fläkt med en elektrisk fläkt din motor kommer att kunna rikta sin energi mot förbränning och prestation.
4

Byt bilens exteriör plätering med lättviktsmaterial. Till exempel kan du byta huven, taket eller sidor med en kolfiber skrov. Kolfiber väger mindre än stål och detta kommer att förbättra din motorns effekt i förhållande till vikten. Som ett resultat blir det mindre motstånd och bilen kan nå högre hastigheter.
5

Installera en turboladdare i bilens motor. Denna typ av anordning komprimerar luft och tar den till motorn för förbränning. Den komprimerade luften har en större mängd syremolekyler och som ett resultat de kan reagera med bränsle för att producera dramatiska mängder energi för prestation.
6

Installera ett lustgas kit i bilens motor. Den lustgas inte bara ger mer syre till din motor, men det tillför en kylande effekt på den befintliga syret. Större mängder av syre kommer att reagera med bränsle för att öka förbränningen. Dessutom kyld luft är tätare så det finns fler syremolekyler presentera per volym. Som ett resultat av satsen kommer att skapa en enorm tillströmning av syre in i motorn och skapa mer energi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96017.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.