Hur du anpassar en 1950 Chevy Pickup

Classic pickup lastbilar, såsom 1950 Chevy, är en favorit av hot-rod entusiaster eftersom de ger en solid duk för anpassning. Linjerna i framskärmarna flödet genom fotsteg och längs bakskärmarna. Lastbilar av eran hade mycket stiliserade grillar också. Vintage lastbilar såsom 1950 Chevy massor pickup pack av stil i lager för, men ett kreativt sinne kan accentuera styling cues och skapa en rörlig konstverk. Instruktioner
1

Byt din 1950 Chevy pickup standard bakre avgassystem med en vertikal stapel avgassystem. Vertikal stapel avgassystem kännetecknas av stora rör som står upp bakom lastbilens dörrar längs den vertikala linjen av hytten. Dessa avgasrör lägga en hotfull blick till din gammaldags lastbil eftersom de oftast ses på semi-lastbilar.
2

Lägg en kompressor på din motor för att öka prestanda och lägga till en hot-rod utseende till din 1950 Chevy pickup. Den Roots kompressor kan särskiljas från andra kompressorer på grund av sin storlek och att det sitter på toppen av motorblocket. Dessa kompressorer sticker ut från din huva för att möjliggöra maximal forcerad induktion prestanda.
3

Måla dina fendrar och fotsteg en kontrasterande färg från resten av din 1950 Chevy pickup kropp. De fendrar av denna bil följer en linje som längs denna bil som är en urskiljbar design från resten av trucken möjliggör en naturlig utformning partition för tvåfärgade färg jobb.
4

Installera ett insynsskydd över sängen av din 1950 Chevy pickup truck. Eftersom du anpassar din klassiska bil du vill skapa en riktig show lastbil och detta kommer att skapa en effektivisera stil som accentuerar styling ledtrådar i denna lastbilens front grillwork och fendrar. Dessutom kan ett insynsskydd bevara sängens träpanel från solens farliga ultravioletta strålar.
5

modernisera inredningen i din 1950 Chevy pickup truck. Installera moderna skålade säten, kluster spårvidd och radioutrustning för att göra insidan av din lastbil har alla bekvämligheter i ett modernt fordon. Du kan ha alla stil av en klassisk amerikansk lastbil och fortfarande idrotten bekvämligheter för en modern lastbil med några enkla bolt-in sätena och instrumentering. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96275.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.