Hur man målar en Suzuki Savage Motor Chrome

Måla en Suzuki Savage motor är en enklare process än många tror. Det finns några speciella verktyg som behövs för att producera professionella resultat. Det viktigaste verktyget som krävs är en färg spruta eller airbrushing verktyg för att applicera färgen jämnt och i tunna, jämna drag. Se till att använda värmebeständig färg avsedd för motorer. Färgen måste tåla de hetaste motortemperaturer utan blåsbildning eller hudsprickor. Eftersom detta är en känslig process, att minst en vecka till jobbet för att rengöra och måla motorn med flera krom rockar. Saker du behöver
Ratchet set
Engine hissa
tung kedja
Suzuki Savage motor
Tidning block
Cement
skyddsglasögon
Avfettning rengöringsmedel
Lack tunnare
Work torkdukar
Silvertejp
Engine värmehärdad sprej primer
Gasolvärmare
Färg spruta
Krom värmebeständig färg
Polering förening
Mjuka torkdukar

Visa fler instruktioner
1

Ta bort motorn från fordonet med en spärrfunktion att släppa motorns anslutningar. Loop en tung kedja runt motorn och hissa upp motorn med hjälp av en motor hissa. Placera motorn på ett par cementblock som över tidningen --- eller någon annan stand --- så att du kan nå alla delar av motorn.
2

Torka av hela ytan av motorn med en avfettning rengöringsmedel och trasor arbete. Du måste ta bort alla fett, olja, smuts och andra föroreningar innan motorn kan målas. Torka av hela ytan med thinner att ta bort alla oljerester samt eventuella tidigare lager av färg. Addera 3

Använda silvertejp, blockera alla anslutningar till rör, intag och andra områden av motorn som inte ska målas. motorn med en Gasolvärmare
4

Heat. Motorn ska vara alldeles för varm för att hantera, eller använd den rekommenderade temperaturen på värmen-set primer. Stäng av propan värmaren efter att motorn är varm.
5

Täck ytan av motorn i två lager av värmehärdat primer. Låt varje lager torka i två timmar mellan applikationer. Reheat ytan av motorn mellan skikten.
6

Placera krom måla i färg spruta. Spraya färg på motorn i flera tunna lager. Tre till fem rockar bör vara tillräckligt för att täcka motorn. Låt varje lager torka i en timme mellan applikationer. Låt motorn torka i två till tre dagar.
7

Ta bort tejpen från motorn. Polera motorn med ett polermedel och några mjuka trasor. Detta kommer buff färgen till en hög glans som kommer att orsaka att motorn ser show-kvalitet. Byt ut motorn försiktigt i bilen, noga med att inte repa lacken under installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84520.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.