Hur du ansluter Wastegate

Wastegates är bypass filter som finns i alla turbo fordonsmotorer. Även Wastegates finns från fabriken när du köper bilen, är turbo "krypande" en vanlig fråga. Detta yttrar sig som en oönskad ökning i laddtryck genom att begränsa avgasflödet. Lägga till en nyare, större wastegate bypass är inte extremt svårt när du blir bekant med hur din turbomotorn är anlagd. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera det befintliga wastegate på motorn. Detta är en liten ventil som sticker upp från den huvudsakliga avgasgrenröret eller turbo fäst på sidan av motorn, och skall vara väl synliga.
2

Ta bort de fyra skruvarna som förbinder wastegate till turbon med ratchet och lämplig sockel. Unbolt och ta bort den uppåt-och nedåt-rör från aktiemarknaden wastegate s bypass hamnar och turbo. Använd en skiftnyckel set om du har problem att få till bultarna med spärrfunktion. Normalt behöver du ett 10 millimeter skiftnyckel och uttag för uppgiften.
3

Dra av lager trycket slangar leder från regulatorn och turbo kropp. Ställ dem åt sidan. Leta upp och dra bort det röda eller svarta vajern.
4

Bolt de nya rören tillhandahålls av eftermarknaden wastegate tillverkare i stället för den gamla uppsättningen.
5

Skjut nya tryckslangar från den lilla regulatorn intill wastegate och trycket montering på turbo. Normalt glider turbon s slangen på nedre fästet på wastegate, medan regulatorn fäster till den övre. Tryck på vajern.
6

Bolt den nya wastegate på plats. Starta fordonet. Rev fordonet till ca 4000 rpm för att testa jämnhet av boost-funktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87568.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.