Så här ändrar ditt fordon för att vara E85

E-85 är en blandning av bränsle för fordon som består av 85 procent etanol och 15 procent bensin. Etanol är ett förnyelsebart bränsle som härrör från växter socker, såsom sockerarter från majs. E-85 finns på bensinstationer över hela USA, och bilföretag Allt fler fordon byggda för att bränna E-85. Konvertera en bensin-brinnande fordon till en som bränner E-85 kräver smärre ändringar eftersom E-85 innehåller mindre energi än bensin. Som av 2010, kommer det att kosta så mycket som $ 600 till konvertera din bil, enligt e85vehicles.com. Saker du behöver
E-85 konverteringssats
Drill
Visa fler instruktioner
1

Köp en E-85 konverteringssats specifik för din bil. Webbplatser som flextek.com erbjuda dessa kit, vilka är specificerade till storleken på din motor. Dessa enheter tala om för datorn i bilen för att lämna bränsleinsprutarna öppet lite längre för att ge mer bränsle för att göra det i motorn.
2

Mount din konvertering enheten på en fast yta i motorrummet med hjälp av två självgängande skruvar och en borrmaskin. Välj ett område i din motorrummet som tillåter honkontakt ändarna av varje injektor för att nå till motsvarande insprutare. Välj en plats borta från värmekällor, skarpa kanter och rörliga delar.
3

Anslut konvertering enhetens jordkabel direkt till en färg eller rost-fria delen av bilens chassi.

4

Koppla bilens ledningar från varje insprutare och rutten omvandlingen enhetens injektor ledning till varje insprutare. Håll kablarna borta från rörliga delar, värmekällor och vassa kanter.
5

Anslut varje hona änden av varje av enhetens leder till en insprutare och varje manlig änden av enheten till motsvarande kvinnliga kontakten av fabriken ledningsnätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85479.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.