Hur man installerar en tre tums Body Lift på en Toyota 4x4

I bilvärlden är en kropp hiss ett sätt att sätta större hjul på din bil. Installera en kropp hiss på din Toyota 4X4 låter dig manövrera mycket bättre när terrängkörning. Det kommer också att låta dig köra genom högre vatten och mer lera. Även om du inte tar din 4X4 genom djup lera, kan du njuta fortfarande utseendet hissen ger din lastbil. Saker du behöver
10 3-tums höga block av polyuretan
12 mm nyckel
14 mm nyckel
Phillips skruvmejsel
4 3 "radiator drop fästen
Jack
växelspak förlängs från 4 6,5-tums bultar
4 5,5-tums bultar Sida 2 5-tums bultar
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna Toyotas knuff bar, främre stötfångare och nedre värmeelementet svepning. Om du inte har en tjur bar eller nudge bar, ta bara den främre stötfångaren och nedre värmeelementet svepning. Lokalisera de främre och bakre fästen kropp. Kamerahuslocket bultarna är under mattan. Du måste ta bort de främre sätena för att komma åt de främre skruvarna.
2

Skruva ut alla skruvar Kamerahuslocket. börja höja fordonets ram långsamt för att inte skada några slangar, kablar eller andra delar. När fordonet höjs till lämplig höjd för hissen, placera den första tre-tums polyuretan blocket över bulten. Fortsätt att göra detta för alla bultar Kamerahuslocket runt fordonet och sedan dra åt.
3 < p> Skapa och bifoga tre-tums fästen för att hålla kylaren och stötfångaren i sina nya platser. en av bultarna skall svetsas till fästet och försänkt för att passa även i den ursprungliga platsen på kroppen. Sätt tillbaka stötfångaren och knuffa bar eller bull bar om du har en.
4

Infoga två skruvmejslar i den övre delen av växelspaken och vrid för att låsa upp den. Växelspaken behöver sänkas, och en ny stav som är tre inches lång insatt och svetsade.
5

Kontrollera igen bultarna efter en dag eller två för att köra bara för att vara säker på att allt är tätt. Nu kan du säkert sätta större fälgar och däck på din bil.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86822.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.