Hur man installerar Flaps Truck Mud

Om du tröttnat på ständigt rengöring tillbaka spray och lera från fender brunnar och sidor av din bil, kan du överväga att installera stänkskydd. De är inte särskilt komplicerat att installera, men de kräver ett par speciella verktyg och ett skarpt öga för detaljer för att jämna upp dem. Saker du behöver
Vinklad uppladdningsbara borra
Phillips huvud drill
bit adapter Måttband
skruvar Själv tap (troligen levereras med stänkskydd)
Visa fler instruktioner

1

Park din lastbil på plattaste mest nivån område du kan. Den plattare, desto mer noggrann mätning du kommer att få mellan marken och botten stänkskydd.
2

Placera markkappan på vänster bakskärm väl tills konturen av leran klaff överensstämmer nära kurvan av fender. Håll markkappan där och mät avståndet från botten av stänkskydd till botten av måttbandet. Det kommer att bli lite knepigt, men det kan göras. Minns mätningen.
3

Håll den absoluta toppen av stänkskydd, infoga och skruva in den första själv-tap skruv med borrmaskin och lite så nära toppen av stänkskydd som möjligt. Du kommer att behöva för att utöva påtryckningar på baksidan av den vinklade borren för att få den egna kranen skruv att bita igenom gummit av stänkskydd och sedan in i metallen på fender läppen. Vara långlivade. Den första skruven kommer att hålla stänkskydd på plats så långt som höjden från marken. Den andra skruven kommer att hålla nivån stänkskydd till konturen av däckets slitbana och fender väl. På den andra skruven
4

Skruv när du har manipulerat nivå stänkskydd. Skruva in en eller två skruvar närmare botten av stänkskydd i fender läppen. Space dem jämnt till korrekt fördela vikten av stänkskydd till fender.
5

Flytta till vänster framskärm och upprepa proceduren. Beroende på hur trucken sitter på plan mark, kan det inte vara ovanligt att de främre stänkskydd att sitta lägre till marken än de bakre stänkskydd. Kom bara ihåg mätningen på båda de bakre och främre stänkskydd från botten av luckan till marken med måttbandet och matcha det på andra respektive sida.
6

Upprepa proceduren på höger sida fram och bak stänkskydd. Ta din tid och gå ut bakom lastbilen ca tio meter för att titta på den anpassning av de främre och bakre flikar. Sedan titta på höjden av varje för att matcha dem till andra sidan när det är dags.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83031.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.