Hur man gör en 99 Honda Civic EX Faster

I lineupen av 1999 Honda Civic, har EX modellen vet inte för sin snabbhet. Att lagern var reserverat för sin mer extroverta Si släkting, som hade mer makt och hantering eftersom den byggdes för att vara sportigare. Men det spelar ingen ’ ingen betyda att EX kan ’ t göras lika snabbt eller snabbare än en Si med rätt strategi. Tänk på att en ” snabbare ” bil är inte alltid en som helt enkelt har mer kraft men som också har mer hantering och inbromsning, och kanske väger mindre. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en bättre fjädring. Även en hel del människor tror att det första du bör göra för att göra en bil som en EX snabbare är att installera ett nytt avgassystem eller luftintag, en lägre, styvare fjädring går en lång väg mot att göra en bil snabbare. Ta bort de befintliga chocker och fjädrar, och installera justerbara, prestanda chocker ihopkopplade med sänkningsfjädrar. Bilen kommer hörna med mindre rulle, har mer grepp och har en lägre tyngdpunkt. Spetsa fjädring uppgraderingar med en främre fjäderben stag, vilka bultar mellan chock torn så chassit flexar mindre. Du kan också byta bussningar lager gummi med styvare polyuretan och kära.
2

Installera klibbigare däck. När bilen har sänkts, installera en uppsättning däck gjorda av mjukare gummiblandning. Dessa kan installeras tillsammans med större hjul och däck för ännu mer prestanda (liksom en uppgradering i utseende) eller så kan du helt enkelt ha nya däck installerade på dina befintliga hjul. Försök inte att installera nya däck själv, eftersom det kräver speciell utrustning för att korrekt montera och balansera dem.
3

Uppgradera motorn ’ s makt. Detta kan göras i steg och i ett antal olika sätt. Börja med en kall luftintag och en större diameter avgaser. Ett nytt intag kommer att leverera mer tät, kall luft till intaget sida av motorn tack vare sin slang och bredare signal filter på slutet. För att installera ett intag, skruva isär lådan lager luft från motorn och montera intaget i dess ställe. Den större diameter avgaserna kommer att få tillbringade gaser ur motorn snabbare och låta motorn att göra mer effekt och fungerar mer effektivt. Nästa upp är en re-blixtrade ECU. ECU är den dator som kör motorn. Omprogrammering beståndet inställningen för bränsle, luft och gnista till mer aggressiv inställning gör det möjligt för motorn att göra mer makt.
4

Ljusare bilen. Detta är en av de mer radikala sätt att göra en Civic EX snabbare men kan också vara en av de mer effektiva. Börja med att ta bort de tunga säten lager fram och installera lättare, ett stycke racing hinkar. Dessa håller de åkande i mycket bättre, även om de inte är så bekväm. Byt lager hjulet med en ljusare racing-stil hjul. Om du inte behöver baksätet, ta bort dem också och installera ett skikt av matta i deras ställe. Om du verkligen vill kasta vikt, ta bort fabriken mattor, och ljuddämpande i det inre och stammen, ersätta den med ett tunt lager av mattor. På utsidan av bilen, ta bort huven lager stål och bålen, och ersätta dem med bitar kolfiber för mer viktbesparing. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95432.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.