Hur man installerar en bakspoiler på en Dodge Charger

Dodge Charger är en vitaliserad muskel bil som under de senaste åren har kommit tillbaka in i produktionen för att fylla ett tomrum för alla som söker en familj sedan-stilen sportbil. Syftar till stor del på de stora åldersklasserna som växte upp med Dodge, Chevy och Ford kommer ut med inhemska muskelbilar regelbundet lämnar laddaren komfort och stad styling, med en hälsosam mängd "spark i sätet" makt. Tillsammans med de prestandaförbättringar som finns för denna bil är också de estetiska förbättringar såsom spoilers och lampglas. Om du nyligen har köpt en ny bakre spoiler för din laddare och är redo att installera det, har du kommit till rätt ställe. Saker du behöver
Ratchet set
Drill
Spoiler kit
Marker
bindemedelsskum
Visa fler instruktioner
1

Pop stammen och lokalisera alla kablar, lampor, mattor mm som kan vara i vägen för fästskruvar och borrhål när du monterar spoiler. Det är oftast bara tre till fyra skruvar beroende på vilken typ av bakre spoiler som du köpt, så det borde inte vara svårt.
2

stänga bagageluckan och positionen spoilern på bagageluckan på plats som du väljer. Försök att anpassa spoilern med den bakre delen av bålen så mycket som möjligt och sedan använda markören för att göra märken på bagageluckan indikerar borrhål.
3

Borra hål i stammen på var och en av de markerade platserna. Lay bindemedelsskum över varje hål och sedan installera spoiler med den medföljande tillverkarens maskinvara. Pop stammen och använda spärrfunktion för att dra ned spoilern bultarna inifrån bagageutrymmet. Stäng bålen och huvudet till måleriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94916.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.