HID Installation på en 1989 Mustang

Hög intensitet strålkastare (HID) är en stor eftermarknad uppgradering till någon bil, speciellt muskelbilar som Ford Mustangs. HID lampor är i huvudsak Klieg lampor för din bil och låter dig se längre och den använder mindre energi än vanligt halogenljus. Mustangs är enkla bilar att arbeta på grund av muskel bilar var alltid avsedda att ställas upp av sina ägare. Ford Mustang är den lättaste av muskel bilar och kan leverera M3 liknande prestanda till halva priset. Saker du behöver
HID ljus kit
Visa fler instruktioner
1

Angle Mustang så att fronten på bilen har mest utrymme runt den. Sätt bilen i parken och sedan dra åt handbromsen upp så att den inte rör sig. Se till att lampor är släckta innan du stänger av Mustang off. Pul huven spärren och stötta upp med huven prop stick.
2

Tryck nedåt på friktionen flikarna på vardera sidan av höger strålkastare box.Pull utanför ledningsnätet från plastkåpan. Dra sedan bort plasten väderskydd för hand och lägg den åt sidan. Lossa klämmorna från sidan av glödlampan och dra ut glödlampan.
3

Anslut ledningsnätet till HID spänningsregulator modul. Anslut sedan regulatorn modulen på baksidan av väderskydd. Placera sedan HID ljus in i insidan av väderskydd. Skjut väderskyddet på plats tills friktion klipp klickar på vardera sidan. Upprepa steg 2 och 3 för vänster strålkastare och sedan starta Mustang för att kontrollera om de fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96381.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.