Hur Wire Två Kinetik Batterier

Kinetik är ett kommersiellt batteri företag. De producerar två sortiment av batterier, en till makten i bilen ljudsystem och andra för att öka den elektriska kraften tillgänglig för bilmotorn. Båda typerna av batteri är av den välkända rektangulär lådform med positiva och negativa terminaler monterade på den övre ytan. Populärt med racing-entusiaster och de som gillar att lägga hög effekt elektriska tillbehör till sina fordon, kan batterierna kopplas in på samma sätt som alla traditionella bly-syra bilbatterier. Saker du behöver
Två tunga kort batteri leder med terminal clips i varje ände
Spanner att passa batteripolerna
Visa fler instruktioner
1

Kinetik batterier har terminalerna på toppen av batteriet, en vardera ände. Placera batterier sida vid sida, deras långsidor intill varandra. I detta läge de positiva anslutningarna på båda batterierna kommer att uppradade tillsammans på ena sidan av batterierna, och de negativa terminalerna kommer att uppradade vid den andra änden av batterierna. Detta är den bästa positionen för att ansluta batterierna parallellt.
2

Använd en tung batterikabel för att länka de två negativa terminalerna tillsammans. Håll sladden så kort som möjligt för att minska motståndet och öka prestanda. Dra åt batteriklämmorna att säkerställa en god anslutning.
3

Använd en tung batterikabel för att länka de två positiva terminalerna tillsammans. Håll sladden så kort som möjligt för att minska motståndet och öka prestanda. Dra batteriets klämmor för att säkerställa en god anslutning.
4

Anslut bilens ledningar till de förenade batterier, med någon av de två positiva eller negativa terminaler. De förenade batterierna fungerar som om de vore en enda batteri, så i elektriska termer både de negativa terminalerna är nu det samma. Detta gäller de positiva terminalerna också. Anslut audio förstärkare direkt till batteriet med kortast kontinuerliga trådarna möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85577.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.