DIY Hur man gör och installera din egen bilmatta

Många bilar kommer med minimal mattor och inga mattor matta för att skydda den, eller mattan i din bil kan ha rippade. Du kan installera nya mattor i ett par timmar med hjälp av mattan lämningar skurna och formade för att passa golvytan. Eller så kan du använda mattprover att snabbt täcka slitna delar. Saker du behöver
Carpet lämningar
mattprover
Carpet cutter
Lättare
mattlim
Sandpapper
Visa fler instruktioner
Installera nya mattor

1

Ta bort den gamla mattan och mäta det område som skall täckas med nya mattor.
2

Torka bort alla gamla mattan lim från golvytan. Rough upp golvytan med sandpapper så att den nyligen tillämpade mattan lim fastnar bättre.
3

Hitta mattan lämningar, ofta säljs billigt på golvbeläggning butiker. Skär resterna att passa det område som skall täckas.
4

Smält några skurna kanter med en tändare för att hålla polyesterfibrer från repar upp sig. Alltid göra detta på ett väl ventilerat utrymme.
5

Ansök mattan lim på baksidan av din skurna rester och tryck bitarna på plats. Låt jobbet torka över natten. Addera Mattor Över slitna områden
6

Mät området bilens golv som du vill matta över.
7

bort eventuella trådar eller bitar av gamla mattan som sticker upp eller är i vägen.
8

Skär en stor matta prov för att passa det slitna området du försöker täcka.

9

Bränn några skurna kanter av provet med en tändare för att smälta polyesterfibrer och hålla dem från att repas upp. Alltid göra detta på ett väl ventilerat utrymme.
10

Limma remsor av sandpapper på baksidan av mattan provet för att hålla den från att glida omkring. Tryck din nya matta bit på det slitna-away-området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84178.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.