Hur man installerar Hood Pins på en S197 Mustang

Mustang har varit en av USA: s favorit muskel bilar sedan introduktionen 1964. Under åren har det varit genom flera generationer. Den S197 Mustang introducerades 2005 och är fortfarande i produktion. Många Mustang ägare modifiera bilen genom att installera huven stift, som lägger en racing utseende och säkra eftermarknaden, lätta huvar genom att hålla dem stängda. Saker du behöver
Open slutade skiftnycklar
Borrmaskin
Borrspetsar
stjärnskruvmejsel
Dremel sälja Grease (eller liknande) katalog brukskniv
Tape

Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Ta bort kroppen stiften som håller plasten radiator locket på plats genom att försiktigt bända bort dem. Ställ radiatorn täcka undan.
2

Lokalisera ett lämpligt område att installera rampens pluggar i metallen under kylaren locket. Det finns två långa sömmar på plåten på vardera sida om det övre, främre delen av radiatorn som fungerar bra.
3

Borra två hål, ett på varje ände av plåten i framför kylaren. Stiften ska skruvas in i dessa hål och kommer att sticka upp genom motsvarande hål i huven när huven är stängd. Börja med att borra ett 1/4-tums pilot hål, sedan förstora hålet till 1/2-tums (eller vad storlek motsvarar märket på huven stift du använder).
4

Installera huv stiften i de två hålen som borrats i det föregående steget. Stiftet har en slät topp och en gängad botten. Trä på en mutter på tappen. Skjut stiftet i hålet. Trä den andra muttern på den gängade delen av bulten från botten så att de två muttrarna tätar mot plåten och håll stiftet på plats.
5

Avlägsna under motorhuven liner genom att försiktigt dra off, dra tillbaka en del av om var hålen ska borras i huven. Placera en liten mängd fett eller färg på änden av huven stiften så att när huven sänks det gör ett märke på huven där hålet för stiftet ska borras. Stäng huven försiktigt tills den kommer i kontakt med stiften att göra märken.
6

Öppna huven tillbaka upp. Placera tejp på den inre och yttre delen av huven där hålet ska borras för att skydda lacken. Gör en 1/4-tums pilot hål, sedan borra större hål med lämplig bit från insidan av huven.
7

Ta bort tejpen. Sätt tillbaka huven liner. Tryck huven ner så i rampens pluggar gör ett hål i huven liner och komma upp genom huven. Klipp bort överflödigt liner material med en mattkniv.
8

Justera höjden på stiften med muttrarna som installerades i steg 4 så att de kommer upp genom huven lämpligt avstånd. Dra åt bultarna på rampens pluggar så att det lilla hålet i den sida av stiftet är även med ytan av huven. (Det lilla hålet är för en mindre låspinne som glider genom att hålla huven stängd.)
9

Placera radiatorn svepning över stiften. Trimma plastkåpan med en Dremel så behövs, så att stiften kan passera genom den. Installera kåpan.
10

Stäng huven. Placera metalldekor plattorna som kom med rampens pluggar över stiften där de sticker ut genom huven. Den trimplatta har fyra små hål för skruvarna som kommer att hålla dem på huven. Använd ett borrskär som är något mindre än hålen i trimplatta. Borra ett hål genom huven, genom att använda hålet i trimplatta som en guide. Installera en skruv genom hålet i plattan och genom hålet i huven för att hålla trimplatta på plats. Borra de återstående hålen genom huven, sedan installera resten av skruvarna för att fixera trimplatta på plats.
11

Installera snodd (kabeln som håller den lilla låspinnen när huven öppnas ) om huven pin kit kom med dem (inte alla rampens pluggar har nyckelband). Använda storleken på skruven som håller snodden på plats för att bestämma storleken på borren, borra ett litet hål ungefär två inches från huven stift. Skruva änden av snodden till huven. Den andra änden av linan kommer att fästas till den lilla låspinnen som håller huven stängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95390.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.