Hur man installerar Ground Effekter

Ground effekter ursprungligen utformade för att göra en racerbil mer aerodynamisk. Under de senaste åren eftersom populariteten av street racing har vuxit, har bakgård mekanik och street-rod entusiaster skapat en eftermarknad för gör-det-själv-marken effekter. Med allt från riktiga aerodynamiska kit till billiga tillbehör för att göra en lastbil ser snabbare, kan du enkelt installera en gör-det-själv mark-effekter kit till soppa upp din bil, eller åtminstone få det att se på det sättet. Saker du behöver
Ground effekter kit med hårdvara
Ratchet set
Skruvmejsel
Wrench in
Drill
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de främre och bakre stötfångare omslag och gummi lister sträcker sig mellan stötfångaren och bilen. På framsidan, öppna huven för att komma åt skruvarna till dessa delar, och i den bakre, måste du ha tillgång till stammen. Under bilen, täcker stötfångare skruva på med små skruvar på ramen och kan ta med enkla verktyg. Ställ delarna åt sidan, men behålla bultar och skruvar hands ifall något saknas i ditt kit.
2

Rengör ytorna av karossen och ram där marken effekter kommer att bifogas. Vissa kit kommer med en 3M höghållfast tejp som fäster delarna ordentligt i fordonet, en ren yta att fästa dem är ett måste. Eventuella luckor eller smuts mellan marken effekter du placerar på bilen kan orsaka problem med en riktig passform.
3

Läs igenom anvisningarna och scheman i kitet innan du installerar några delar på bilen . Inventera alla delar som gör att ingenting saknas. Håll varje bit till området kommer det att installeras på bilen och kontrollera passform och eventuella brister innan du gör något permanent installation.
4

Sätt bakre stötfångarhöljet på plats och kontrollera passningen av avgas. Se till att det finns ordentlig clearance och avgasrör sträcker sig utanför höljet. Kontrollera placeringen av hålen i ny bit till de gamla hålen från den föregående luckan. Om de inte rada upp, använder borren för att ställa in hål för att matcha den nya pjäs. Montera bakre stötfångarhöljet, då fronten. Fäst dem med höghållfasta band, om sådan finns, enligt instruktionerna med kitet. Använd alltid ny hårdvara om det föreskrivs i ditt kit, bara använda den gamla skruvar vid behov. Vid placering stötfångarhöljet, dra inte åt skruvarna helt förrän alla av dem är inställda och linje.
5

Montera sidokjolar och alla bitar tillbehör på samma sätt. Ställ en bit i taget, ett steg tillbaka och ser ut att vara säker på att det har ett bra utseende, förutom korrekt passform och avslut, innan vi går vidare till nästa. Var noga med dörrarna öppna och stänga ordentligt och alla andra mekaniska arbeten som kommer i kontakt med marken effekter påverkas inte av installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86664.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.