Hur Sprayfärg Metal Flake

metallflinga färg används oftast i bil och båt målning. Den metallflinga färg ger en unik glans och glitter till någon färg jobb. För att uppnå en unik blandning, kan olika storlekar och färger av metallflingor sättas till klarlacken. Denna metod för målningen, emellertid, är mycket tidskrävande eftersom det tar många skikt av metallflinga och längre tid att torka än normalt färg. För att vara säker på att metallflinga är den färg och utseende du vill ha och att få lite övning, prova spraya den på en skrot bit bilen först innan du försöker spruta och hela bilen, motorcykel eller båt. Saker du behöver
Bil rengöring tvål
Vatten
Bucket
Dukar
maskeringstejp och papper
Gummihandskar
metallflinga
klarlack
Clean quart eller större behållare
måla pistol spruta
800-slippapper
1,8-2,0 mm munstycke
1,4 mm munstycke
Visa fler instruktioner
1

Rengör motorcykeln som du ska spraya med metallflingor måla med tvålvatten. Skölj bilen och därefter torka den grundligt.
2

Mask utanför fordonet runt fönstren och andra områden som kan behöva skyddas från färgen. Täck fönstren i papper och säkra papper runt kanterna av fönster med mer maskeringstejp. Addera 3

Välj färg på metallflinga och storlek som du vill måla med. Ju större flaga av metall desto mer dramatisk gnistan kommer att bli. Om du vill att helt ändra färgen på fordonet och inte bara lägga metallflingor, måla fordonet önskad färg i en metallisk bas. När du väljer metallflinga, oftast samma färg på metallflinga som färgen ser bäst.
4

Blanda 2 tsk. av metallflinga per 1 qt. av den klara färgen flagnar bärare i en mycket ren behållare.
5

Häll blandningen i en behållare för färg spruta pistol. För att hålla metallflingor i suspension och jämnt fördelad över hela lackeringsprocessen skaka pistolen ibland.
6

Placera 1,8-2 mm spruta spets på måla pistol.
7

Håll färg spruta sex inches bort från fordonet att måla och måla i en kontinuerlig horisontell rörelse från framsidan till baksidan. Upprepa detta över hela fordonet och låt torka. Fordonet kan ta 1-4 skikt av metallflinga att få önskat utseende. Fler rockar kommer att producera högre glitter.
8

försiktigt sand över hela bilen med 800-grit sandpapper.
9

Spraya metallflinga och klarlack blandning med en till två lager klarlack. Detta kommer att ge en slät och blank yta på lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87129.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.