Kall luftintaget Instruktioner

Installera ett kallt system luftintag på någon bil kommer att ge dig ett genomsnitt 10 procent hästkrafter vinst och bättre gas körsträcka. Medan det finns kall luft intag system för nästan alla bilar, alla bilar har olika motorrum, vilket innebär olika kit kommer för olika bilar. Men stegen för att installera ett kallt system luftintag är i allmänhet samma, eftersom motorerna är väldigt lika varandra. Saker du behöver Sida 2 däck ramper
skruvmejsel
Socket
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

koppla bort batteriet från bilen. Placera de främre hjulen på bilen på två däck ramper. Stäng av bilen och sätta nödbromsen på.
2

Öppna huven och leta reda på bultarna som håller lådan lager luft på spjällhuset. Ta dem med hylsnyckel. Ta slangklämmorna ansluter slangen till motorn från luften rutan.
3

bort temperatursensorn från slangen och placera den åt sidan.
4 < p> Gå under bilen med den nya kall luftintaget slang och skjut den genom motorrummet tills den når motorn. Bolt intaget fästet på hålen lager bult och skruva fast slangen på fästet.
5

Fäst den koniska filtret till den nedre delen av slangen med en slangklämma. In temperatursensorn i hålet i intagsslangen. Fäst slangen till motorn med en slangklämma.
6

Stäng huven och testa intaget. Om slangen skallror på någonting, dra åt skruvarna tills skramlande stannar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85160.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.