Hur man installerar ett sidhuvud på en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler gör väl off-road och i de flesta situationer på stadens gator. Det är makt och gas körsträcka behöver förbättras, dock. Det bästa stället att börja är med avgassystemet som är restriktiv och benägna att misslyckas i hög körsträcka Wranglers. En uppsättning friflytande rubriker är billigt och lätt att skruva på. Rubrikerna förbättra prestanda och gasen mileage.They låta avgaserna en tydlig, bred stig till avgasröret. Saker du behöver
Header kit
antikärvningsmedel
Skursvamp
Lösningsmedel
Packning
Momentnyckel
Tryckluft
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa polen på batteriet.
2

lossa bultarna på insugningsröret som kommer att flytta servopumpen ur vägen. De lager rubriker kan inte tas ut om det inte görs.
3

Koppla röret luftintaget och ta bort gasvajern, vakuumledningarna och elektriska anslutningar. Tryck schraderventilen på bränsleskenan att blöda påtryckningar från bränsleledningarna. Schraderventilen är som luften ventilen på ett däck. Lägg en trasa över ventilen och tryck på skaftet. En liten mängd bränsle spruta ut.
4

Koppla syresensorn.
5

Använd en luftslang för att blåsa bort skräp från utsidan av grenröret innan bort det.
6

Lossa skruvarna i mitten och slutar i avgasgrenröret. Ta inte ut dem. De kommer att ge stabilitet för att avlägsna de andra bultarna. När alla andra bultar är ute, ta reda på de återstående skruvarna och ta bort grenröret lager avgaser.
7

Ta bort resterna av den gamla packningen med en skur pad och lösningsmedel. Låt ingenting faller i hamnarna. Montera den nya packningen. Packningen Tillverkaren kommer att ha särskilda instruktioner om orientering av packningen och användandet av sealer.
8

Ansök antikärvningsmedel till bultarna som ska hålla den nya header på plats.

9

Montera de nya rubriker på motorn och skruva ner dem. Momentdra bultarna enligt rubriken tillverkarens specifikationer. Vanligtvis är det 24 foot-pounds av vridmoment. Följ skärpa mönstret i instruktionerna. Bolt huvudet till avgasröret.
10

Byt insugningsröret, servopump, bränsleledningar, vakuumledningarna och elektriska anslutningar som togs bort eller lossas.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86465.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.