Hur man installerar en EMPI 16541G

Den EMPI 16541G är ett varumärke av huva dödläge avsedd för användning i Volkswagen Beetle bilar. Det dödläge håller motorn öppna 2 inches så att luftflödet inne i huvan. Detta kommer att hjälpa till att kyla motorn och förhindra den från att överhettas. Mest Skalbaggar byggda efter 1990 behöver inte denna ändring, men modeller byggda tidigare än som kan dra nytta av förändringen. Installera Empi standoffs är inte svårt och tar bara några minuter att slutföra. Inga speciella verktyg eller produkter är nödvändiga för att installera delar, eftersom alla skruvar och bultar är inkluderade i satsen. Saker du behöver
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna fordonets huva. Vänta på värme för att avleda att undvika skador.
2

Skruva den befintliga decklid stöder för vardera sidan av huven. Använd en spärr för att ta bort skruvarna.
3

Placera huven standoffs där de ursprungliga decklid bärarna. Passa in bulthålen med hålen i toppen av huven. Placera den rundade sidan av kylenheten mot framsidan av huven. Skjut en mutter på slutet av varje bifogade bulten. Skruva dödläget på plats i bilen först, och sedan skruva fast den i huven.
4

Upprepa för den andra sidan av huven. Stäng huven. Distansen bör hålla huven öppen ca 2 inches. Detta kommer att förhindra att motorn överhettas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87617.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.