Hur man målar bilar med TSC Emalj

Moderna bilar är vanligtvis målade med uretan, men originella arbeten färg innan 1990-talets början användes lackfärg. TSC erbjuder lackfärg som främst används för traktorer, men en bil kan målas med det också. TSC lackfärg räcker inte lika länge som uretan billack på grund av de material den är gjord med. Men TSC lackfärg är betydligt billigare än uretan billack och kan appliceras med nästan vem som helst. Saker du behöver
120-grit sandpapper
400-slippapper
Vax och fett remover Handdukar
maskeringstejp och papper
TSC lackfärg
Emalj primer
Spray gun
Visa fler instruktioner
1

Sand hela bilen med 120-slippapper. Detta kan göras för hand eller med en dubbelverkande slipmaskin. Den 120-grit sandpapper tar bort det mesta av den ursprungliga färgen och förbereder ytan för den nya färgen. Gå över bilen igen med 400-slippapper för att jämna ut de små spåren kvar av grövre sandpapper.
2

Torka bilen ner med vax och fett remover och en handduk. Detta tar bort vax och partiklar fett från ytan, vilket kan orsaka märkbara brister i den nya färgen. Låt bilen torka i cirka fem minuter. Addera 3

Place maskeringstejp och papper över alla delar av bilen som inte ska målas. Täck lampor, glas, däck, hjul, krom trim, grill, dörrhandtag och andra områden som inte ska målas.
4

Spray ett tjockt skikt av TSC emalj primer på bilen. Låt primern torka i 30 minuter. Emaljen skyddar ren metall yta från rost och gör att färgen ska fästa bättre än det skulle på ren metall.
5

Applicera två lager av TSC lackfärg. Håll en sprutpistol 6 till 8 inches från ytan av bilen och använda stadiga slag, något överlappande varje. Vänta en timme mellan strykningarna. Låt sista lager färg torka i minst 24 timmar. Denna lackfärg kräver inte en härdare som de flesta billacker, så det inte torkar snabbt. Se till att färgen är helt torr innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86907.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.