Hur man monterar en laptop i min Hummer

Du kan använda en bärbar dator för många saker idag. Vad skulle ha känts som science fiction för bara några år sedan är nu rutin. Människor använder sina bärbara datorer för globala positioneringssystem och enheter kartläggning. Drivrutiner också lagra musik på bärbara datorer, och de är en stor källa till underhållning för barn i bilen. Mobilt Internet-anslutningar gör det möjligt att söka upp information medan du är på väg till exempel vilka tjänster som finns tillgängliga vid nästa avfart. I-fordon installation av datorer är viktigt om du arbetar på vägen. En Hummer har gott om utrymme i hytten och detta gör det ett bra verktyg för att montera en bärbar dator i. Saker du behöver
Set med metriska uttag och Ratchet
Visa fler instruktioner

1

Välj vilket skrivbord som du vill köpa. Jotto Desk och Ram Desk är två premiummärken. Båda erbjuder ett skrivbord som kommer att pågå under de mest rigorösa förhållanden. För denna ansökan, är det klokt att få den bästa skrivbord som du kan. De båda håller också din bärbara dator från sätet eller konsolen, och i en lätt plats att jobba med det i. Du måste också bestämma om du vill ha en no-borr eller ett borr installation. Borren Installationen kräver att du borrar hål i brädorna. No-borr fästen till passagerarsätet bultar. No-borr typer är mer robust än de andra.
2

Ta bort de två passagerar-sidkolvar framsätet ligger närmast streck, med en hand ratchet. Vissa skrivbord kan kräva att du tar bort en av de bultar på baksidan av sätet. Ta bort den nedre stöd för datorn skrivbordet från förpackningen. Placera monteringsfötter ovanpå bulthålen för passagerarsidan framsätet. Trä bultarna tillbaka in bulthålen och dra åt dem ordentligt.
3

Montera röret databord i stolpen som stiger från det nedre stödet. Detta kan säkra med stift för att möjliggöra enkel borttagning. Det kan även fästas med bultar för en säkrare, permanent montering. Monteringen typ beror på dina behov för snabb borttagning eller ett fast fäste.
4

Arbete kablarna som följer med skrivbord runt den bärbara datorn för att säkra den. Justera kablar för att dra åt den. Om skrivbordet kommer med fastspänning fingrarna för att hålla den bärbara datorn ner istället för kablar, justera dem till tätt och säkert hålla den bärbara datorn. Kör DC sladden till tillbehörsporten att leverera ström till den bärbara datorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84522.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.