Hur man blir en eftermarknaden delar återförsäljare

Starta alla företag kan vara en utmanande upplevelse, oavsett vilken typ av företag du väljer att gå in. Bilindustrin, till exempel, har sett bättre dagar, men eftermarknaden delar återförsäljare är oftast ganska framgångsrik. Så, hur vill du börja sälja bildelar? Göra en del forskning, besöka några kanslier, och följ med på några bra tips för att få dig på din väg. Saker du behöver
$ 500 i fonder
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Att etablera ett företag, bör du först kontakta en revisor. De flesta revisorer kan hantera alla aspekter av att starta ett företag för dig, från en grundläggande LLC till en fullt utvecklad bolag, berättar de plus och minus för båda. Eller så kan du starta en själv genom att gå till din lokala Department of Revenue och fylla i några papper. Det kan kosta en del pengar i avgifter, så ta det ur 500 dollar fond.
2

Ansök om en återförsäljning licens på din lokala Department of Revenue. Detta kommer att tillåta dig att köpa delar från en tillverkare skattefritt, sedan sälja delarna till en kund. Även om du inte betalar skatt på köpet, kommer dessa varor att beskattas vid återförsäljning. Till exempel, om du köper en ljuddämpare, och sedan sälja den ljuddämparen till en kund, kommer du laddar dem skatt, vilket uppfyller regeringens behov.
3

Call tillverkare och förklara att du är förfrågan om att bli återförsäljare eller distributör för sina delar. Du kan hitta dessa företag genom ett antal olika sätt: Internet sökningar, tidskrifter annonser, eller bara se vad märkena dina konkurrenter lager. Hitta företag som gör de produkter som du vill sälja, så kontakta dem om att sälja sina produkter. Tillverkar har system på plats för att tillåta andra företag - som din - för att sälja sina delar. Ibland krävs det en "buy-in", vilket betyder att du måste köpa en viss mängd produkt innan du kan få rabatt. Även om detta kan vara skrämmande för ett nytt företag, inte alla tillverkare har dessa krav.
4

Förbli positiv och vara ihärdig. Nyckeln till att sälja delar är att veta vad din kund vill ha och ge dem en del som antingen dina konkurrenter inte har eller att du kan sälja dem till ett lägre pris. Detta kommer att innebära en hel del nätverkande, telefonsamtal, och att få nya vänner i branschen, men när du gör, kommer du att vara en del återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95088.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.