Hur du anpassar en bil

Oavsett om du precis har köpt en ny bil från tillverkaren eller vill fixa upp din gamla clunker, tillägger anpassa en personlig touch som förklarar din stil och personlighet. Om du är i behov av en hobby, eller bara vill visa upp din ritt, kan fordonet modifiering vara rätt för dig. Även anpassning är en dyr process, är frukterna av personlig tillfredsställelse och beundran av andra förare som är väl värt arbetet. Instruktioner
1

Fixa grunderna först. Även drömmar om dånande stereoanläggningar eller godis färg flyta genom ditt huvud, stanna upp en stund och vara realistiska. Om din bil har motorproblem, med alla medel, reparera motorn innan spendera pengar på en radio. Av samma skäl, nya fälgar på en bil med en sprucken vindruta titta bara dumt. Innan visa upp, få bilens standardutrustning i gott skick.
2

Undvik billiga imitationer. Ta en genväg till ära kan leda till skam. Det finns en anledning plast "fälgar" och off-märke högtalarna kostar mindre än den äkta varan - det är för att de inte är och folk kan berätta. Varför göra din bil ser tacky genom att sätta imitation delar tillsammans med dina högkvalitativa komponenter? Addera 3

Besluta om ett tema som speglar din personlighet. Anpassa en bil är en hel del som att skapa ett fint konstverk. Om jobbet är gjort bra, kommer konstnärens anda och vision lysa igenom. Snarare än att bara skruva på varje komponent som du tycker ser cool, räkna ut ett tema och hålla fast vid det. Om du använder gratis färger som rött och svart eller blå och silver, undvika delar som krockar med din stil.
4

Uppgradera fälgarna. Otroligt, ändra en bils fälgar producerar en av de mest dramatiska förändringarna av anpassning processen. Fälgar finns i ett sortiment av storlekar, stilar och material, vilket ger dig massor av alternativ för att göra ett uttalande. Krom är en av de trevligaste, men du kan replikera sin glans till lägre kostnad genom att gå med polerad aluminium. Kom ihåg att matcha bilens bultmönster med den i fälgar och överväga lågprofildäck om din storlek är 18 inches eller bättre.
5

Ändra färgen. Håll ditt tema i åtanke när du väljer en färg system. Enkla uppgifter inkluderar accenting sidospeglar visa och spoilers. Vissa designers täcker hela bilen med metalliska eller guld flingor blandas i färgen. Om du har pengar, anser godis färg som gör att bilen att ändra färger i olika ljus.
6

Installera en stereoanläggning. Oavsett om du vill vakna dina grannar, konkurrerar på bilshows, eller helt enkelt spränga din favorit album, är en trevlig stereo ett måste för en anpassad bil. Grundläggande komponenter inkluderar en CD-spelare, subwoofers och förstärkare. Återigen, alternativen är så komplicerat som installationen systemen. Tänk konst, makt och avancerad teknik och du kommer att göra fint.
7

Skräddarsy insidan med färgämnen eller färg. Se till att dina interna tema matcher eller komplimanger som om ditt yttre. Byt fabriken klädsel med läder eller plysch tyg och färg dörrpaneler, ventiler och trimma för att ge bilen en aning skillnad.
8

Färgton fönstren. Välj mellan olika nyanser av svart, spegel, färgad nyans eller en kombination av varje stil. Om du inte är en expert, inte försöka göra det själv. Luftbubblor eller uppresta kanter tar dig tillbaka till steg 2.
9

Lägg vinyldekaler eller pin striping. Vinyl finns i flera färger och kan skäras i praktiskt taget vilken form tänkbara. Om du har skapat en galen design som du vill att plantera på din huv eller vill taggtråd flammor racing ner bilens sidor, kan dessa knappar ger den effekt du längtar efter. Lyckligtvis är professionell vinyl installation relativt billigt, beroende på storleken på dekalen.
10

Accent din bil med interiör /exteriör belysning. Den sista och mest iögonfallande trick för att skräddarsy din resa är att installera ljuseffekter. Neons är vanliga, men din bästa insats är att gå med lysdioder. De använder mycket mindre energi, är ljusare och kan blinka i flera färger och mönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94886.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.