Att montera en Dixie Horn

Nyhet bil horn är i hög efterfrågan, och en av de mest populära är Dixie horn, som blev känd genom tv-serien "Dukes of Hazard." Även om processen kräver viss borrning och elektriska ledningar, kan vem som helst med en god kännedom om de delar under deras bilens huv installera en Dixie horn i sin bil. Saker du behöver
Dixie horn kit
svart färg (tillval) katalog Silver sharpiemarkör
Skruvdragare
Borr
Wire kit (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Dixie horn kit och separera olika material ingår. Du borde ha köpt ett kit som innehåller trumpet horn, en kompressor som arbetar vid ca 12 volt, bultar och slangar. Vissa kit kommer med en sockel på vilken trumpet hornen sitta. Kontakta din Dixie horn tillverkaren om någon av dessa delar saknas. Om du inte har en tråd kit, köpa en från ett hem leverans butik.
2

Öppna bilens huv och installera trumpet hornen. Varje yta som ger tillräckligt med utrymme för trumpet hornen sitta bekvämt medan horisontella räcker. Ett populärt val för trumpet horn installationen är radiatorn stöd. Försök att se till att din trumpet horn är blockerade i fronten, vilket maximerar ljudet. När du har hittat en plats där din trumpet horn kan sitta obehindrat, markera skruvhålen för antingen trumpet horn eller sockeln med din silver Sharpie markör. Borra igenom dessa markeringarna med din skruvdragare och borr. Säkra trumpet horn eller sockel med bultarna som finns i din bil horn kit.
3

Installera hornet kompressorn i bilen huva. Du bör placera hornet kompressorn inte längre än 10 inches bort från dina trumpet horn. Det är också viktigt att hålla kompressorn bort från motorns värme och avgaser. Grillen stöd är ett populärt val för montering hornet kompressorn. Markera alla hål som ska borras med din silver Sharpie, och borra dem med din skruvdragare och borr. Säkra kompressorn med de medföljande skruvarna.
4

Montera plastslang över motsvarande hål från kompressorn och horn trumpet. Kompressorn kommer att ha så många hål som trumpet horn, och varje hål har en specifik trumpet horn som skall knytas till. Läs dina instruktioner bil horn att lista ut. Kapa slangen så att det inte är för mycket slack, vilket negativt påverkar hornet ljudet, men lämna tillräckligt slangar för anslutning av kompressorn och horn trumpet ordentligt. Om du har klippt din slang för kort, kan du köpa mer slang från en VVS-leverantör. Se till att du vet storleken på slangen du kommer att behöva köpa.
5

Fäst ledningar som används för den föregående bilen horn till kompressorn. Kompressorn kommer att ha både en positiv anslutning, där elen kommer in i och i ingrepp med bil horn, och en negativ terminal, som används för att leda elektricitet bort från kompressorn. Om avlägsnandet av din gamla bil horn har lämnat två fria trådar, överföra båda dessa kablar till kompressorn terminalerna. Gissar är bra, du kan alltid gå tillbaka senare och vända ditt arbete om du hade fel. Om endast en tråd kvar från din tidigare bil horn, bifoga den till kompressorn pluspol. Använda material från din wire kit, kör en jordledning av 16-gauge wire från minuspolen till en bult som ska vara fri från rost och färg. Du kan använda marken ansluter till vattenpumpen för att lösa detta problem. Håll elledningar borta från alla motordelar som kommer att värma upp, eftersom detta kan orsaka tråden att smälta och fel.
6

Stäng huven och starta ditt fordon. Styr ditt nyinstallerade Dixie horn genom att trycka bilens signalhorn switch. Återigen, om du använde två trådar från din tidigare bil horn och din nya Dixie horn kommer inte att ljuda, vända bilen av och slå trådarna på kompressorns terminaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83364.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.