Hur man målar en motor Surround för en Car Show

bilen visar handlar om presentation. Att ha en fin bil är inte tillräckligt för att vinna showen. Du måste vara uppmärksam på de minsta detaljerna för domarna att ge din bil en hög värdering. Motorrummet är där en massa bilar förbises. Car Show domare öppna huven och förväntar sig att se rena och polerade delar. För en sista touch-up, måla motorn surround för att få det att se ut som ny eller få den matcha utsidan färgen på din bil. Saker du behöver
Red instegsskydd pad
maskeringstejp och papper
Tvättsprit
Microfiber handduk
Sprayfärg
Klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Sand motorn surround med en röd instegsskydd pad till grov upp ytan och förbereda den för färg. Paint kommer inte fästa ordentligt till en slät yta. Håll tröskelskyddet pad platt mot ytan och sand alla områden i surround som du vill måla.
2

Place maskeringstejp och papper runt motorn surround för att skydda alla delar i motorrummet du vill inte måla. Färgen sprutdimma kommer att landa på allt som omger motorn surround. Placera papper och tejp för att skydda de andra delarna.
3

Torka motorn surround med tvättsprit och en microfiber handduk för att avlägsna damm från repning och fett från dina fingeravtryck. Båda dessa saker kan skapa brister i färgen.
4

Spray motorn surroundljud med sprayfärg. Håll burken 10 till 12 inches från ytan. Spraya surround vänster och höger börjar i toppen och arbeta mot botten. Låt färgen torka i 10 minuter.
5

Spray annat lager färg på motorn omger använder samma teknik som tidigare. Låt den andra beläggningen torka i 10 minuter och tillsätt en tredje och slutlig beläggning. Låt sista skiktet torka i 10 minuter.
6

Applicera tre lager av klarlack måla till motorn surround. Använd samma sprutteknik som med färgen spray paint. Låt varje skikt torka i 10 minuter. Låt sista skiktet torka i tre timmar innan du tar i surround.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87554.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.