Hur man installerar Komprimering Bromsar

Komprimering bromsar, eller avgaser /Jake bromsar, är ett lönsamt alternativ till standard bromsklossar, särskilt för större fordon. Saker du behöver
kompressionsbroms satt
insexnyckel
Skruvmejsel
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Flytta bilens negativa batterikabeln till ett läge borta från batteriet genom att lossa den negativa posten klämman på batteriet genom att använda en skiftnyckel. Detta är ett första säkerhets steg som ska utföras före kompressionsbroms installation.
2

bort genomföringen över kontrollen ledningar ledningen som är belägen mellan passagerarutrymmet och motorrummet. Använd en skruvmejsel för att åstadkomma detta. Med genomföringen bort, även ta isär den nedre instrumentpanelen genom att ta bort skruvarna eller frikoppla de klipp som håller den på plats. Addera 3

Flytta datorn rutan broms kontroll, accelerator sensor och strömbrytare kabeldragning till kupén området genom att låta den passera genom brandväggen.
4

Fäst ner och se de tre ovan nämnda komponenter är på plats i kupén området genom att sätta strömbrytaren på en åtkomlig plats till föraren och bromsen styrdonet, speciellt under instrumentbrädan.
5

Wire bromsen styrdonet, accelerator sensor och strömbrytaren genom att använda och ansluta bromssystemet är redan tillgängliga kvinnliga och manliga adaptrar, därefter färdigt kupén området ledningar jobb genom att koppla systemet till bilens säkringsbox. För att slutföra denna process specifikt ansluta via ledningar avgasbromsen till den angivna säkringen att din avgasbroms manual anger. Denna handbok kommer att ge rätt läge för din situation.
6

Använd skruvarna och alla klipp bort tidigare att återansluta instrumentpanelen.
7

Ta ledningar kompressionsbroms som ändarna i kylmediet sensoranslutningen till toppen av motorn, av kylmediet sensorn nära oljeröret. Ta ut den vanliga bilen sensorn och ersätta det med ditt kompressionsbroms sensor. Återanslut standard ledningar fordonet sensorn till kompressionsbroms sele 'sensor anslutning adapter.
8

Lossa bandklämmor i luften box basplatta för att ta bort lådan fordonets luft och rör intag via en skruvmejsel. Använd en borr för att göra tre ungefär hälften-tums hål i luften rutan motorrummet och fäst sedan kompressorn med den medföljande skruvar och muttrar. Återanslut luftplattan rutan bas. Anslut den pneumatiska slangen till kompressorn försäljningsställen genom att trycka in och låsa beslag. Installera luften låda med skruvarna.
9

Leta passageraren systemet facket avgaser, vilket är under facket. Skär ett område med avgas slang från befintliga fordon slangen som kan rymma komprimering kroppen broms slang. Denna befintliga fordon slang kan hittas under fordonet, ovanför transmissionen tvärbalk. Använd avgas bandklämmor att installera denna nya slangen i det område som tidigare upptogs av den gamla slangen. Dra åt klämmorna, plomberade systemet genom att använda flänspackning, och dra den till rekommenderat åtdragningsmoment för ditt system.
10

Ta luftkompression bromsslangar till bromsen ankaret, som är av den nyligen installerad broms. Anslut med den medföljande lås och komponenter tätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94903.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.