Hur man bygger en lastbil Ramp

Om du äger en pickup, behöver du en uppsättning lastningsramper. De fungerar utmärkt för allt från lastning en ridning gräsklippare lastning din favorit all terrain fordon eller motorcykel. Utan dessa ramper, är det omöjligt för en person att lasta något tungt och mycket svårt för två personer. När du är klar med vad du behöver för att ladda, ramper passar platt och sitter på sängen av lastbilen, tar upp lite utrymme. Saker du behöver
10-fots planka, 2 av 8
Flat stycke aluminium, 2 inches med 24 inches
3/8 med 2 1/4 tum sexkantsbultarna med muttrar, platta brickor och låsbrickor, 16 vardera
borrmaskin med 3/8 tums borr
Bågfil
Clamp
Cirkelsåg
Sandpapper
bänk skruvstäd
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Skär 2x8 plankan i fyra sektioner, två som är 4 meter lång, och två som är en fot lång. Sand den skurna kanter tills de är släta.
2

Klipp stycke aluminium i fyra lika stora bitar 6 inches lång med en bågfil. Använd sandpapper för att rengöra kanterna på aluminium och göra det smidigt. Gör ett märke på varje skuren bit precis i mitten, 3 inches från slutet. Placera bitar av aluminium i skruvstäd, med märket som du gjorde även med toppen av skruvstäd. Addera 3

Knacka aluminium bitar med hammaren, böja dem i en 45 graders vinkel. Detta kommer att bilda fogen mellan toppen av rampen, som sitter på bakluckan av lastbilen, och rampen som stiger upp från marken. Det kan bli nödvändigt att öka eller minska denna vinkel beroende på höjden på flaket från marken.
4

Placera en fotdel av plankan på bakluckan på lastbilen, och placera 4 fotdel vertikalt från marken tills den möter den övre rampen. Placera en av de böjda bitar av aluminium ovanpå den sammansatta rampen. Borra två hål i den vertikala rampsektionen på plankan, och två hål i den övre behållaren. Placera en platt bricka på bultarna och skjut varje bult genom det borrade hålet. Sätt en låsbricka på botten av bulten.
5

Thread en mutter på varje bult fingrarna. Upprepa detta tre gånger för övriga delar av aluminium. Dra åt bultarna. Förvara de färdiga ramper i sängen av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84424.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.