Hur Wire Auto Mätare Meter Bränsle

Under åren har Automätning etablerat sig som en tillverkare av kvalitetsprodukter, professionella fordonsapplikationer mätare. Lägga någon mätare Auto Meter till ditt fordon kommer att bidra till att säkerställa exakta och konsekventa avläsningar från din bil eller lastbil. Installera en automatisk mätare Meter bränsle är en lätt uppgift när du har bestämt dig för hur och var man kan montera den. Du kan även använda ditt lager bränsle-nivå avsändare kabeln, så du behöver bara ansluta fyra ledningar för din nya mätare för att börja arbeta. Saker du behöver
Avbitare
12 volt testlampa
Skruvmejslar
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Välj en lämplig montering plats för din nya mätare. Om du inte har ett utrymme i instrumentbrädan eller inte vill klippa hål i den, köpa en konsol som kommer att montera mätaren ovanpå eller under instrumentbrädan. Identifiera och isolera de fyra trådarna sticker ut från baksidan av mätaren pod. Dessa kommer att märkas "S" för bränsle-avsändare signalledning, "+" för 12V positiva tråd, "-". För 12V negativa kabeln och den sista kommer att vara den mätare-ljuseffekten tråd
Sida 2

Anslut änden av "-" tråd till en bare-metal yta på fordonet. Underlätta detta genom att dra åt exponerade spetsen av tråden enligt en bult som skruvas in en metallyta på fordonet. På nästan alla fordon, är det metallchassi även marken (negativ), så att du kan fylla i en krets genom att vidröra någon metallyta.
3

Hitta en power-bärande tråd på vilken till montera "+" tråd. Kläm fast alligator klämma testlampan till en bare-metal yta på bilen. Vrid tändningsnyckeln till läge "ON". Öppna gruppcentralen och tryck spetsen av testet lampan till den exponerade metallen sidan av säkringarna tills ljuset tänds i testet lampan. Slå av tändningslåset och på att se till att den valda tråden bara får ström när nyckeln vrids om, anslut sedan spetsen på "+" tråd till det genom att vrida det tillsammans med kraften-bär tråden. Wrap varje exponerad tråd med ett lager av eltejp för att förhindra kortslutningar.
4

Anslut "S" tråden till bränsle-avsändare signalledning dig bort från aktiemarknaden bränslemätaren. Denna tråd matas direkt till inlägget på bränsle-nivå avsändare i bränsletanken. Twist dessa två trådar tillsammans och täcka dem med ett lager av eltejp.
5

Använd ditt test lampa att bestämma säkringen för belysningen instrumentbrädans instrument. Vrid nyckeln till läge "ON" och cykla instrumentpanelen tänds på och av samtidigt som du kontrollerar att hitta motsvarande säkring. När hittade, kommer ditt test lampa lysa med streck lyser. Fäst den sista tråden till denna säkring på samma sätt som "+" tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87501.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.