Hur öka hästkrafterna på en Northstar

Northstar-motorer har varit med i många tidigare och nuvarande Cadillac modeller inklusive DTS. Medan Cadillac ägare kan vara mindre intresserade av faktiska hästkrafter siffror än ägare av andra fokuserade mer prestanda och mindre raffinerade fordon, ett antal prestanda uppgraderingar finns för Northstar motorn. Förändra systemet luftintaget, elektronisk styrenhet och avgassystem bifogas Northstar motorn kommer att resultera i en märkbar ökning av inte bara hästkrafter produktion utan också prestanda. Saker du behöver
Aftermarket luftintagssystem
Performance avgassystem
Aftermarket prestanda chip
Visa fler instruktioner
1

Ändra den elektroniska styrenheten styr Northstar motorns funktioner genom att bifoga en eftermarknad prestanda chip. Föreställningen chip kommer att förändra den programvara som styr motorn så att fler hästkrafter produceras. Många marker kommer också att förbättra prestanda genom att förändra bränsle och kartor tändning och höja maxgränsen.
2

Ersätt den befintliga filtret luftintag med en eftermarknad modell utformats för att förbättra flödet av luft in i motorn . Förutom att tillåta mer hästkrafter utgång, kommer de mindre restriktiva eftermarknaden filter förbättrar fordon bränsleekonomin.
3

Installera en eftermarknad avgassystem i stället för fabriken. Eftermarknaden systemet kommer att förbättra flödet av avgaser från motorn och även minska den totala mottryck i avgassystemet. Båda förändringarna kommer att resultera i en ökning av hästkrafter utgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85663.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.